resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1018
    dünyanın hiç bir takımında bi daha bu paraları göremeyecek hoca. inanılır gibi değil arkadaş. ulan zor gündeyiz diyip 3 kuruşun hesabını yapıyorsunuz sonra denizli' ye 4,5 milyon dolar bayılıyosun. olmayacak iş vallahi.

    yalnız hoca sana da aşkolsun. o kadar çıkıp yok göreve başladığım yuvam, yok herşeyi riske edeceğim yer bıdı bıdı popülist laflar ettin, sonra baktın bunlar elime düştü diye vurdun kırbacı vurdun kırbacı di mi ? yıllardır naptın da hakettin bunca parayı? ulan madem o kadar sevdiğin yuvan da bilmem ne de bu aldığın para nedir hoca ?

    hay sokayım şu türkiye düzenine, dinamiklerine, dengelerine, amatör zihniyetine. yok işte yapacak bişey. bi de böyle hayırlı evlatların da varsa geçiriyolar sana kol gibi. neyse hey sabır. takımın 25 ağustos atletico gs maçındaki halini gördükten sonra denizli' den başka şansımızın olmadığı çok açık. sağolsun kendisi de bunun farkındaymış ki herşeyi riske edeceği klube bi 4,5 kağıt sıkıştırmış. hey gözünü sevdiğim popülizmi! yapacak bişey yok sırf galatasaray'ım mutlu olsun, başarılı olsun diye sabredeceğiz. yeter ki sonuçta başarıya götür bizi hoca. seneye şampiyonlar ligine gidemezsek iyice çükü tutarız. bu seneyi kurtarıp yaz başında adam gibi bir planlamayla ve dünya futbolunu bilen çağdaş, dinamik iyi bir hoca yakalayıp önümüzdeki seneleri kurtaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın