resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 949
    hamzaoğlu'nun gönderilmesi ne kadar yanlışsa denizli'nin gelmesi de o kadar doğru oldu. açıkçası denizli'nin bu yönetimle çalışmak istemeyeceğini, galatasaray'ın yakın gelecekte kötü günleri gelecek diye düşüneceğini tahmin ediyordum. neyse ki durum böyle olmadı. bu şu demek;

    şampiyonluk için umut görmüş denizli. kendisi oldukça tecrübeli, oldukça planlı bir adam. umut görmese bu işe asla soyunmazdı. hiç riske girmez, rahat rahat yorumculuğunu yapar parasını alırdı. demek ki şampiyonluk hala ihtimaller dahilinde. bu güzel.

    olayın bir diğer güzel tarafı da kağıt üzerinde süper ligdeki en iyi teknik direktör galatasaray'ı çalıştırıyor olacak. bu da oldukça önemli, psikolojik bir üstünlük. tıpkı fatih terim gibi. kenarda o varsa rakip takım antrenörü önce denizli'yle mücadele edecek.

    kulübü, kulüp kültürünü, futbolcuları tanıyor olması avantajını bir tarafa bırakırsak denizli'nin mevcut kadrodan verim almayı başarabilecek bir isim olması da çok önemli. rijkaard'ı getirip eline messi'yi vermezsen başarılı olamaz adam. dünyanın en zengin kulübü de olmadığımız için bize öylesi yaramaz güzel kardeşim. denizli iyidir. denizli güçtür. denizli psikolojidir.

    ve ayrıca; hamzaoğlu gibi piyasaya yeni çıkmış bir isim olmadığı için dünkü bebelerin eleştirmek için önce tövbe etmesi gerekecek. futbolu daha iyi bilen tecrübeli abilerimiz ergen eleştirilerinin dozajı konusunda liselilere fazla prim vermeyecektir. basın da takımı karıştırmak konusunda iki kere düşünecek, duayen denizli duvarına toslayacaktır. gerçi terim'i bile galatasaray'dan koparan fenerbahçe medyası denizli konusunda da elinden geleni yapacaktır ama hamzaoğlu sonrası kulübümüzün karıştırılmak için en azından biraz daha zamanı var artık.

    yolun açık olsun hocam. sen takıma güveniyorsun, biz de sana güveniyoruz. yanında yeni bir denizli yetiştirebilmen dileklerimizle başarılar dilerken, özbek yönetiminin çok büyük bir yanlış sonrası doğru bir hamle yapabildiğini de belirtmiş olalım. yanlış sonrası doğru ne kadar doğru orası tartışılır tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın