resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 942
    bana göre yanlışın ağababasıdır.

    birincisi büyüklerdeki tavrını bilemiyorum ancak vestel manisaspor'da kendisine komisyon vermeyen futbolcuları transfer etmediğini, transferleri alacağı komisyona göre şekillendirdiğini ciddi kaynaklardan duymuştum. istanbul'a uzağım ama izmir küçük yer. hiç bir şey gizli kalmıyor burada. aslında net isim isim bir şeyler söylerdim de, kanunu çiğnememek lazım. ancak galatasaray biliyorsunuz dingonun ahırı. isteyen gidip jem karacan'ı, isteyen ontivero'yu, isteyen bilal'i, isteyen hajrovic'i takıma katabiliyor. denizli gibi bir hocanın elinde bu denetimsizliğin soyguna döneceğinden korkuyorum.

    ikincisi mustafa denizli taktik olarak tam bir çöplüktür. yani çöplüktü. takımları geniş alanda top oynar. hücumcu bir hocadır fakat hücumu ne kadar forvet o kadar hücum mantığıyla yaptığından sahada özellikle günümüz futbolunda son derece yetersiz bir taktik anlayışı göreceğimizi düşünüyorum. hele hele eldeki forvetleri düşününce... yine de iyi haber, devre arasında bir forvet transfer edileceği kesin gibi denizli ile anlaşılmasından sonra. çünkü iyi forvet denizli'nin taktik anlayışının olmazsa olmazıdır. devre arasına kadar kimbilir podolski'yi forvete bile çekebilir.

    ha bir de daum'dan gördüğünüz saçma sapan hamlelere hazır olun. olmayacak adamların olmayacak yerde oynaması falan... acaip acaip kadrolar. tam denizli hareketleri. sonuca göre dahilik ile delilik arasında gidip gelecek kararlar.

    netice itibarıyla mustafa denizli gelecek diye hamza hamzaoğlu'nu yollamak malesef tam bir skandal.
    hamza hoca'nın denizli'den eksiği yok fazlası var. malesef daha devre arası gelmeden herkesin burada bol bol kendisine saydıracağına emin gibiyim.

    denizli gizli galatasaray düşmanlığını en çok yapan yorumculardan biriydi. hıncal bunun maskesini düşürünce biraz hızı kesilir gibi oldu ama sinsi hep aynı sinsiliği devam ettirdi. ne güzel örnek oluyoruz cümle aleme. siz galatasaray'ın arkasından istediğiniz işi çevirin biz size yine de para kazandırırız mesajı. stockholm kompleksi mi bizimkisi anlamıyorum? ne kadar sikerlerse o kadar mı seviyoruz?

    biri bana çıkıp söylesin. neden ersun yanal'a karşı onurlu duruş sergiliyoruz da denizli'ye karşı sergilemiyoruz. ersun yanal denizli'nin yapmadığı neyi yaptı da bu kulüpten içeri giremiyor. hayır bunları ersun yanal'ı isteyen biri olarak da söylemiyorum. ama ersun yanal'a gösterilen tavrın mustafa denizli'ye gösterilmemesi büyük çelişkidir.

    son olarak bir iyi haber daha, o da denizli hem kendi gider sezon sonunda, hem de özbek kardeşleri götürür.
    kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın