resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 927
    fatih terim'i gönderdiğimiz dönemde de gelmesini en çok istediğim isimdi, bugün de aynı şekilde. o yüzden gelmesine çok mutlu oldum. şuan ki durumumuz çok optimal değil, ekonomik sıkıntılar ve oyuncu kadrosu bakımından, ama bu durumdan en iyi performansı çıkarabilecek ve uyum süresi en kısa olacak kişi mustafa denizli'ydi. özellikle ilk yarıyı minimum puan kaybıyla kapatırsak, iyi bir devre arası hazırlığı ile (iki nokta transfer de dahil) ikinci döneme beklentiyle girebiliriz.

    atletico madrid maçına çıkmaması ilk bakışta olumsuz olsa da, mustafa denizli psikolojiyi iyi bilen bir teknik direktör. genelde teknik direktör değişiklikleri sonrası takımlar pozitif reaksiyon gösterir, ancak ilk maç atletico madrid'e karşıysa bu zor olabilir. belki de bu fırsatı atletico karşısında heba etmek istememiş olabilir. tabi aynı şekilde bu reaksiyon sayesinde atletico karşısında normalden daha iyi bir sonuç alma ihtimalimiz de olabilirdi, o nokta yoruma açık.

    yine de bence buna çok odaklanmamak lazım, mustafa denizli zaten uzun süre düşünülüp 5 senelik plan yapacağımız bir hoca değil. tahminim 1.5 sene gibi bir süre görev alacaktır, şuanki şartlar altında değerlendirildiğinde ben oldukça memnunum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın