resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 868
    kendisini savunanlar eger yazin ya da devre arasi sabri'den, umut'tan, burak'tan, jpk vs'den bizi kurtaracak bu adam diyorlarsa buyursun gelsin.

    yok eger bu adam da, ki kendisinin gelmesini istemeyenler cogunlukla bundan korkuyorlar, gelip yabanci hocanin sistemine uyduramayacagi (oyle ya!) adamlara yaslanarak onlari motive edip "aman uzulmesinler" mantigiyla (mantigiyla demek icap ediyor artik cunku sozlukte "hamza hocam burak'i uzmek istemiyorum" demedi" diye mesaj atan panpalar var) 90'da oyuna alip, 1+1 sozlesme uzatip, transfer falan yaptirmazsa bize uzun vadede ne yarari olacak merak ederim. kasim'da kovulur biz de "bu sene bizi kim sampiyon yapacak :(" diye hoca bakariz. o da yerli olur.

    artik kabuk degistirmek lazim. erteledigimiz her sezon mundar olmus bir baska sampiyonlar ligi, gelmeyen eurolar odenemeyen borclar gotumuzde bir ffp.

    bu topculari oynatacak hocayi degil, oynamak istedigimiz topu, onu oynatacak hocayi ve ona itaat edecek ya da onu anlayacak futbolcu toplulugunu secmek gerekiyor.

    ek olarak basarili olacagini sanmiyorum. sebebi teknik taktik degil. malum zat'in cetesinin oynayacagina inanmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın