• 55
    necip türk basınının! galatasarayın teste gireceğini düşündüğü maç olacaktır. maçtan sonra kıvırma paylarını da kurmaya başlamıştır arkadaşlar.

    hem hızlı, hem bol paslı, hem tek topta kaleye gidebilen galatasaray ile bu haftaya kadar çok mücadele eden ama bir türlü kazanacak golleri atamayan beşiktaş arasındaki maç heyecan vaad ediyor.
    beşiktaşta tabata takımı için fark yaratabilir. zira askeri çok, sanatçısı yok bir takımdı bugüne kadar beşiktaş. tabata tek başına galatasaray orta sahası ve savunması arasında sıkışıp kalmadan toplayabilecek mi takımını. açıkçası zor. ancak futbolda, sıklıkla olmayan ilk maçında takımda fark yaratma, yine de olabilir. bu beşiktaşı ilgilendiren kısmı öncelikle.

    galatasaray açısından ise, her şekilde beşiktaşa cevap verebilecek bir takım oyunu ve gerekirse ortaya çıkabilecek çok sayıda bireysel yeteneği yüksek futbolcusu var. baskılı oyun kurduğunda da kontratağa çıktığında da kullanabileceği futbolcuları var galatasarayın. tek handikap milli maçlardan yorgun dönecek futbolcu sayısının çok olması. ve elbette yedek kulübesinin gücü galatasarayın bu sezon ligdeki en büyük avantajı.
    maçın ali sami yende olması gibi çok büyük bir avantajı daha var takımın, unutulmaması gereken. bugün biletlerin satışa çıkar çıkmaz bitmesi tribünlerin tam dolu ve çok iştahlı olacağını gösteriyor.
    yıllardır özlediği takımına kavuşmanın heyecanı ve keyfi var taraftarda.

    belki de çok heyecanlı olmaz bu maç.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın