• 5
    ilk açıldığı günden beri takip ettiğim bir hesap. yazdıklarına da değer verip okuyordum. zaman zaman hak veriyor zaman zaman katılmıyordum. 21 kasım 2015 galatasaray antalyaspor maçından sonra kendileri her kötü günde olduğu gibi yine twit üstüne twit atıyordu. maç sonu attığı bir twitinde "susalım mı" tarzında bir şey yazdı. ben de maçın siniriyle altına sadece "bi sus" yazdım. aradan 1 dakika bile geçmedi ve dank etti bana. neden sussun? konuşsun adam fikirlerini söylesin diye düşünüp attığım "bi sus" twitini sildim ve "sinirle yazmıştım twiti, sildim sonra" diye tekrar yazdım kendisine. bu arada kendisi beni takip etti ve hemen akabinde bana attığı twit aynen şuydu: "takip etme orospu çocuğu!"

    özellikle sosyal medya gibi sanal ortamlarda kendimi tutabilen birisi olduğum için cevap olarak küfür etmedim ve şunu yazdım;

    "küfür? ağzına da nasıl yakışıyor bir bilsen. silip açıklama yapıyorum muameleye bak. helal grande, ne farkın kaldı diğerlerinden".
    bana laf sokma amacıyla şu cevabı verdi: "sinirle yazmıştım, sildim sonra".
    ben:"belli oluyor. küfür etmen gerçekten çok şık durdu. yakıştıramadım vallahi. sizin oluşumda özür dileme erdemi yok mu? ayıp." diye yazdım ve kendisinden bana ettiği ağır küfür için özür dilemesini istedim.

    tabi özür falan yok. benden tek kelime bir küfür ya da küfür kısaltması bile çıkmamışken adam bana en ağır küfrü ediyor ve özür dilemesi gereken yerde hala laf sokmaya çalışıyor. devamında ise hala bir özür gelmeyince sinirlendim ve yine tek kelime küfür etmeden kendisine şunları yazdım;

    "tam düşündüğüm gibi. sizin o her gün laf söylediklerinizden bir farkınız yokmuş. daha özür dilemek gibi bir erdemden yoksunsun."
    "bir de koskoca gs'yi temsil etmekten bahsediyorsun. ultraslan da senin gibi küfür edip özür dilemiyor. aynı egoist zihniyet."
    "takip bas, küfür et, laf çarp, takibi çek. bi de engelle başka türlü susturamayacaksın çünkü. özür dileyemeyecek kadar acizsin."

    son yazdıklarımdan sonra beni engelledi. ben kendisinden bir özür beklerdim. eğer ben de ona küfür etseydim özür falan beklemezdim. kendilerini önemli bir oluşum olarak gören bu hesap bile özür dileme erdemine sahip değilse kapatıp gidelim buraları. tek cümle yahu "küfür ettiğim için özür dilerim". bu kadar zor mu bunu yazmak? ayıp gerçekten. işte zaman zaman sizlere bahsettiğim o "egoistlik" kavramı tam olarak böyle bir şey. haksız durumdayken bile haksızlığını kabul etmiyor insanlar. bir özür bile dileyemiyorlar. halbuki ben o hesabın ne yazdığıyla ilgilenmesem zaten takip etmezdim.

    savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum ama sanırım uğraşmaya değmeyecek diye düşünüp vazgeçeceğim. eğer bu konuda beni haklı görüyorsanız o hesaba sadece "bir özür dileyememişsin şu adamdan" diye yazarsanız sevinirim. yazmazsanız da önemli bir şey değil. bu yazıyı siz beni koruyun diye yazmadım. sadece bu olayı bilin ona göre yaklaşın diye yazdım. zaten benim hakkımda kendisine bir şey yazarsanız sizi de tersleyecektir ve uzatırsanız da engelleyecektir. çünkü dediğim gibi bazı erdemlerden yoksunlar.

    ben artık kendisinin twettlerini göremiyorum ama benim attığım tweetlere hesabımdan bakabilirsiniz. https://twitter.com/Burakkozkn
    bana attığı twitleri silmiş olmalı ama o hesabın adresi ise şu: https://twitter.com/GrandeSaray

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın