aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 803
    galatasaray isminin vücut bulmuş halidir. geldiği günden beri, her zaman istediğimiz galatasaraylı profilini çizmektedir. o profil'le ilgili bazı şeyler söylemek lazım.

    bir kere bu adam oyunda olduğu zaman yapabileceğinin en iyisini yapar, savaşır, kritik anlarda sazı eline alır, hakkını yedirmez tepkisini koyar. tepkisini o kadar güzel koyar ki karşısındaki hakem ve ya futbolcu hafiften korkar ama bu korku saygıyla bağlantılı çünkü bilirler ki kewell boş yere tepki göstermez, olmayan bir şeyi istemez o yüzden ona bir şey demezler daha doğrusu diyemezler.

    kewell'ı yedeğe koyduğunuz zaman ise biraz yüzü buruşur ama yine de bunu belli etmemek için uğraşır. etrafına gülümserken oyuna girmek için hocasının göz bebeğine bakar çünkü çıkıp takıma bir şeyler verebileceğini bilir ama öyle de bir profesyoneldir ki oyuna 90. dakika'da sokarken bile sizin direktiflerinizi dinler.

    kewell galatasaray taraftarının sevgilisidir çünkü galatasaraylılar hep onun gibi futbolcular ister. haksız kazanç sağlamaya çalışmayan, çirkefleşmeden hakkını savunan, taraftarı sevip saygı gösteren, formasının hakkını veren ve en önemlisi karakteriyle örnek olan adamı sever. işte bu adam da öyle bir adam.

    uzun lafın kısası; galatasaray türkiye ise kewell da galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın