• 316
    kızgınım hocam sana... hem de çok kızgınım..

    daha önce de söylemiştim sana.. bu camia, bu medya, bu ülke seni rahat bırakmaz demiştim. sağlam durmak zorundasın demiştim. yarattığın pozitif havayı basit söylem ve idari hatalarla negatife döndürme demiştim. sen ne yaptın? inatla z kuşağı taraftarını karşına aldın. aslında amacın bu değildi biliyorum. galatasaray kültürünü almış birisi olarak, elindeki kadroyu ve mevcut yönetimini korumaya çalışıyordun.

    kime güvendiyesen arkandan iş çevirdi hocam farkındasın değil mi?

    burak küsmesin diye bütün yaz uğraştın. seni ilk satan oyuncun oldu. aslında burak'tan daha iyi bir santrafor istediğini bizzat bilen birisi olarak, tarihin en işe yaramaz yönetiminin hatalarını kapatmaya çalışıyordun.

    başkan seçilmeden önce ibrahimoviç ismini medyaya servis eden, istediğin oyuncuların büyük kısmını alamayan dursun'u korudun. maddi çıkmaz içindeki kulube borç yükü getirmek istemiyordun. bu kadroyla da şampiyon olabileceğini düşündün. olamazsan da en azından gelen giden tüm hocaların yaptığı gibi arkanda daha fazla borç bırakan bir yapı bırakmak istemedin. ilk fırsatta seni kovacak adamları koruyarak kendini ateşe attığın için kızgınım sana. ne oldu peki hocam? o koruduğun dursun seni tek kalemde sildi.

    medyaya hep beyefendi davrandın. görevde olduğun sürece herkesle hep iyi ilişkiler kurma derdinde oldun. hergün ekranlarda hakkında karalama yapan gazeteciler, sen kovulunca şimdi sana sahip çıkıyor gördün mü?

    kim dost kim düşman bunları ayırt edemediğin için kızgınım sana hocam. burak yılmaz'ı göndermeyi kafana koyduğun an sana başlatılan operasyonu göremediğin için kızgınım. dursun özbek adındaki şahsın ayak oyunlarına alet olduğun için kızgınım.

    tafartarını kendin gibi zannettiğin için herşeyden daha fazla kızgınım sana. 3 kupa 4 yıldız alan bir hoca olarak taraftarın sana tahammül edeceğini zannettin. ömrü hayatımda hiçbir zaman bir galatasaray hocasının bukadar aşağalandığını görmemiştim ben de ama sen istedinki sana sahip çıkılsın. verdiğin emeklerin görmezden gelinmesi, z kuşağının sana bu tepkiyi vermesi seni çok üzdü biliyorum. bu üzgünlük ve devamında sinir stresle sende onlara savaş açtın. yapmayacaktın hocam. galatasaray'ın menfaaatleri gereği, kafandaki uzun vadeli planları gerçekleştirebilmek için sineye çekecektin ve sakin kişiliğini bozmayacaktın.

    son on yılın en yüksek galibiyet oranına ulaşan teknik direktörü olarak oyununu beğenmeyenlere birşeyleri ispatlamak için olmayacak oyuncuları gereğinden fazla kullandın. sen de biliyorsun aslında herşeyi. işte en çok ta bu yüzden kızgınım.

    45 yaşında genç bir teknik adam olarak, yol üstünde edineceğin yeni tecrübelerle hayalini kurduğun istikrarlı ve sitemli bir takım yaratma çabanı yıkmak isteyen herkesin ekmeğine yağ sürdün. lisenin lümpen takımına bu fırsatı vermeyecektin hocam. sistemsizliğin sistem olduğu bu ülkede ve 10 yılda 12 teknik adam harcamış bu camiada uzun vadeli plan yaparak ve kendinden başka herkesi koruyarak en büyük hatayı yaptın.

    ne diyeceğini çok ama çok iyi biliyorum. ama sen de şunu bil ki, hırsızın hiç kabahati olmaz bu ülkede.

    hatalarınla sevaplarınla ben sana hakkımı helal ediyorum hocam. yaşattığın başarılar, 4 yıldız ve 3 kupa için teşekkürü bir borç olarak bilmeye hep devam edeceğim. yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın