• 4015
    teknik direktörünü hiç bir açıklama gereği duymadan keyfi bir şekilde kovmuş yönetimdir. burada ki hamza hocayı sevmeyen arkadaşlar ise sırf hamza hoca kovuldu diye adaletsizliğe ses çıkarmıyorlar ancak adalet herkes için gerekli! sistemin olmadığı, kararların keyfi bir şekilde alındığı yerde yarın bir gün kendi beğendikleri teknik direktörü de bunun tarzını, burnunu, giyimini, kuşamını, ses tonunu sevmedim diyerek kovabilirler ve asıl tehlike budur. bu yüzden hamza hocayı seven - sevmeyen herkesin bu adaletsizliğin karşısında durması gerekir. şimdi hamza hoca neden kovulmuş bir bakalım:
    1- başarısızdı: böyle olmadığını herkes biliyor.
    2- taraftarla arası açıktı: değildi!eğer siz örneklem olarak sosyal medya taraftarını baz alırsanız çok fena yanılırsınız. sosyal medyada fatih terimin de, mancininin de, prandellinin de, hamza hocanın da seveni-sevmeyeni vardı. sosyal medyaya göre karar vermek, sosyal medyanın gücü değil, yönetimin güçsüzlüğüdür.
    3- yönetim sevmiyordu: en tehlikelisi de bu. zengin iş adamları yönetime gelip, babalarının şirketiymiş gibi, "onu hiç sevmiyorum onunla çalışmam, onun tv'si benden daha büyük" şımarıklığıyla kulüp yönetiyorlar, burada bazı arkadaşlar da sırf hamza hoca umut'u oynatıyordu diye bunu destekliyor. aferin!
    4- kötü futbol oynatıyordu: yönetimler başarıya rağmen oynanan oyundan mutlu değilse teknik direktörü kovabilirler ancak bunun zamanı vardır ve bu zamanda sezon öncesidir.

    bütün nedenler birbirinden yakışıksız ve bazıları bu kararı bunları hiç göz önünde bulundurmadan sırf hamza hoca nefreti yüzünden destekliyorlar. yazık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın