• 302
    şimdilik hikayemizin sonuna geldik hamza bey. prandelli gittiğinde içimin yağları erimişti, o kadar mutluydum ki. basında çıkan haberler, lucescu falan. prandelli gitse de kim gelirse gelsin diyordum. daha sonra ekşi'de galatasaray'ın başına geldiğin haberini gördüm sol tarafta. başta yadırgadım yalan yok. sneijder'e söylediklerin unutulacak şeyler değildi gözümde. hiç mutlu değildim gelmene, parator gitti, onun adamı neden geliyor florya'ya diye. ama sen her geçen gün yanılttın beni. elinde sadece lig ve kupa kalmıştı. ve bunları futbola küsmüş ve deforme olmuş oyuncular ile yapacaktın. ama sonra bir şey yaptın sen. ne yaptığını bilmiyorum ama organize ettin takımı. galibiyetler, güzel mesajlar, beyefendiliğin, babanın vefat etmesi falan. ısındım işte sana. nettin, egon yoktu. taraftar da farkındaydı herşeyin. eldeki malzeme belliydi. tam destek şarttı 4. yıldız için. fenerbahçe bir türlü yürüyüp gidemiyordu o kadrosuyla. herşeye göz yumuldu, yumdum. burak, umut, sabri vs vs. 4. yıldız alınmalı, devler ligine gidilmeliydi. sen olacak olacak dedin, oldurdun da. muslera, sen, sneijder, ali, ayşe, fatma. neyse kimse kim, neyse ne. başında olduğun takım ilklerin ve enlerin takımı mottosunu bir kez daha kanıtlıyor ve gövde gösterisi yapıyordu. toz kondurulamazdı sana.

    ama ne olduysa yazın oldu. atışmalar başladı. türlü türlü sorunlar yaşandı ve sonun başlangıcı kendini gösteriyordu. sen bunu göremiyordun oysa. burada her gün yazıldı. 98 gün. 25 mayıs 2015 ile 1 eylül 2015'e kadar olan süre. taraftarı o arada kaybettin sen. iş uzamadan bitse 3 kupa ile güzel bitecekti herşey. şimdide öyle bitti ama ne oldu? tarihin en kolay grubundan çıkamıyoruz işte, garip avrupa ligi'ne gidicez gidebilirsek. acayip sevdiğimken nefret dolu yolluyorum seni kalbimden.

    ama bu bir son değil tabii ki. 14-15 sezonunda gerek az, gerek fazla katkın için minnettarım sana. her şey için teşekkürler ama hayat devam ediyor. 15-16 sezonunda yaşanacak kaçınılmaz başarısızlıklarında en büyük sorumlularındansın sen. bunu da asla unutmayacağım. umarım hatalarından ders alırsın, adam kayırmazsın. doğruları uygulayan birini o koltuk sonuna kadar açık ama sen başarıyı yönetememekle uzun bir süre o koltuğa oturmayı haketmiyorsun.

    yolun açık olsun. ailen ve çocukların ile sonsuz mutluluklar. dilerim herşey istediğin gibi olur. sportif olarak ta hayatta da başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın