• 414
    '' ya allah bismillah allahüekber '' tezahüratı yapıldığında birilerine batan güzel ülkem. hoşgörü önemlidir, saygı önemlidir. ama bu ülke filistin, suriye, ırak, doğu türkistan, arakan, myanmar ve bunun gibi milyonlarca islam ülkesinde milyonlarca insan ölürken de hiçbirine saygı duruşu yapmamıştır. hepsine sesini çıkarmış elinden geleni yapmaya çalışmış, dünyayı bu ölümlere karşı dikkat çekmek için kendini parçalamış, gerekirse mavi marmara olayında olduğu gibi bu şerefli görev için şehitler vermiş dünyanın en güzel insanlarının bulunduğu dünyanın en iyi ülkesi. bizmiyiz kendisinden başkasını düşünmeyen.

    o ortadoğuda ölen milyonlarca insan için bir kişi burada bunlar niye birşey yapmıyor yeeeaa yazmayanlar konu fransızlar olunca insanlıkları kabarmış kendi güzel insanlarıma islami değerler üzerinden laf sokmaya fırsat bulmuşlardır.

    çırpınmayın uğraşmayın siz zaten isteseniz de bu güzel insanlara çamur atamazsanız. boşu boşunuza birbirini gazlamayın.

    ayrıca bu güzel ülke fransızlara da taziye de bulunmuştur zamanında. fransa zaten çok güçlü bir ülke olduğu için gösterilen bu destek yeterlidir.

    sizin asıl derdiniz saygı duruşu falan değil onu zaten belli ettim de neyse. beğenmeyen defolup gidebilir. biz hep böyledik değişmeye çalışan sizlersiniz.

    ıslıklama konusunda ise öküzlük etmiştir net. yapılmamalı tabiki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın