• 109
    yalnız alınan kararı geçtim ben bu kabul edilen seçeneği seçenek olarak oylamaya çıkarmaya utanır bu oylamayı yaptiramazdim. helal olsun, utanmadan bu secimi sunanlara da, daha da utanmazlık sınırlarını zorlayarak bu seçimi kabul edebilenlere.

    taraftarla da alenen tasak gecilmis gercekten. bence bu saatten sonra boğazından kısıp takıma harcamak için çırpınan, takima destek olayim diye maaşından zar zor uc kurus biriktirmeye calisan, gözünü kirpmadan parasini storelarda harcayan her taraftar suzme salaktir. yani oyle görülmektedir tepedekiler tarafindan.

    bence takima katki saglamak icin alisveris yapma donemi kapanmis bitmis. kendin icin yaparsın anlarim da, sirf takim kazansin diye bence cebinizden bir kuruş bile cikmasina izin vermeyin. bugun belki de yillik 3.5 milyon euro çöpe atilip yaşlı zenginler tasaklarini bogaza karsi püfür püfür serinletsin diye ada hibe ediliyorsa, öğrenciden isciden memurdan kimse biseyler alip destek bekleyemez.

    bu karar skandaldir. rezalettir. utancimdan ben buraya yazamiyorum neredeyse, ama onlar bu karari hic utanıp sıkılmadan alabiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın