resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2404
    almanya bundesliga 2 ekiplerinden redbull leipzig ile deneme antrenmanlarına çıkıyomuş. eğer fiziksel olarak yeterlilik testlerini geçerse sezon sonuna kadar bir sözleşme imzalamak istediği hem kendisi, hem de ralf ragnick tarafından biliniyor.

    zira, lincoln için ralf ragnick'in önemi bir hayli büyük. ilk kez geldiği almanya'da, kaiserslautern dönemi pek parlak gelmeyince sürpriz bir kararla onu schalke 04'e alan adam ragnick'ti. bu transfer neticesinde de lincoln büyük bir sıçrama yaparak schalke'de üç harika sezon geçirmiş, 2005 yılında da bundesliga'da yılın yabancı futbolcusu ve yılın kadrosuna seçilmişti.

    ikili arasındaki iletişim o kadar güçlü ki, lincoln onun ile daha iyi iletişim kurabilmek için almanca öğrenmiş, 'benim için ikinci baba figürüdür' tanımlamasını yapmıştı.

    kısa bir not: hatırlar mısınız bilmem, volkan ile lincoln arasında bir küfürleşme olayı vardı. volkan, kendisine ingilizce küfür ettiği için saldırdığı lincoln'le kavga etmiş, lincoln de ingilizce bilmediğini savunmuştu.

    lincoln, anadili portekizce dışında ispanyolca, almanca ve ingilizce'yi ileri seviyede konuşabiliyor. hatta galatasaray'dayken turist türkçesi ile birkaç cümle de kurduğunu biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın