• 248
    galatasaray'in buyuk takim kimligine yarasmayacak sekilde kaybettigi bir mac. bundaki kabahat de her seyden once futbolculardadir. sen 92. dakikasina 2-3 onde girdigin bir maci kay-be-de-mez-sin. olmaz boyle bir sey. olamaz. oyuncularla ilgili notlarim:

    muslera: dort gol yiyen takimin kalecisine kizilmaz mi? o kaleci muslera ise kizilmaz.

    sabri: olmuyor, olamiyor. ozel bir nedeni yok. sadece guven vermiyor. cok buyuk bir hata yapmasina gerek yok. sag bekte onu goren rakip istahlaniyor. denayer'in ustune paldir kuldur gelemeyecek takim sabri'yi gorunce azitiyor.

    chedjou: nazar degdi diyelim. sezon basindan bu yana gayet iyi bir performansi var ama bu mac ozelinde ilk sezonundaki gibiydi.

    hakan: cok erken sakatlandi. gecmis olsun.

    olcan: ozveriliydi. sol bek degil. hic de olamayacak belki ama cabaladi. yetti mi derseniz yetmedi tabii.

    selçuk: bence onemini bu macta gorduk. sakatlanana dek rakibi surklase eden ekibimiz, onun yoklugunda saskin ordek yavrusu gibiydi. bir de tabii su var, o cikinca geriden topu almaya sneijder geldi, oysa sneijder'in bununla yorulmamasi lazim.

    sneijder: performansi yerindeydi. mevkisini en az yadirgayan da oydu sanirim. attigi gol jeneriklikti. onun gol attigi bir macta kaybetmek, o ugurun gitmesi ayri koydu.

    umut: ne diyeyim ki? kirmizi karti haksizdi ama allah var, o dakikada kirmizi gorunce haftaya yok diye sevindim ben. maci kazanacagimiza emin oldugum icin oh dedim. haftaya rahatiz.

    podolski: muthis bir gol atti ama onun disinda vasatti sahada.

    yasin: cok etkisizdi. cok ama.

    burak: benfica macinda batirmissin ama bugun cikip bir sey yaparsin degil mi? degilmis. cidden inanilmaz. bir takima bu kadar katki sunmayan bir oyuncu olamaz dersiniz.

    jose: vasat altiydi.

    semih: sakatlanan hakan yerine girip sakatlandi. gecmis olsun. performansi zayifti.

    denayer: ilk 11 cikmamasinin aciklamasi yok. semih yerine girdi. az oynadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın