resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3431
    geçen maçını izledim oturup kara oğlanın. esnekliği gitmiş gerçekten ve daha önceki entry' lerimde de bahsettiğim gibi c.ronaldo'laşma yolundan ilerliyor fiziki olarak. cılız ve ikili mücadelelerde yıkılan bir oyuncudan fiziksel olarak bir terminatöre dönme yolunda, iyi vücut çalışıyor belli. ayrıca topsuz oyunda hala harika ve orada bile devam ediyor geliştirerek.

    bizim bu adamı şuan beğenmeme sebebimiz beklentimizin altında kalması değil bence; beklentimizin dönüşüme uğramaması. yani biz bu çocuğu ilk yaldır yaldır çalım atan , son tercihleri yanlış bir topçu olarak gördük ilk. ancak o kendisine fiziksel bir dönüşüm yaşattı çapraz bağı koparmasından sonra. güçlendirdiği kas kütlelerinin olduğu bölümler esnekliğini ve kıvraklığını törpüledi ve sakatlığının psikolojik etkisini hala atamadığı için yapabileceği çalımı bile yapmaktan çekiniyor, bunu izlerken hissediyorsunuz.

    şimdi bu çocuk kas kütlesini güçlendirdi falan dedik ya size soruyorum o zaman ? hem galatasaray hem de sociedad kulüplerinin bir futbolcunun yanlış fitness yapmasına izin verme veya bu işi yapmasını önlememe ihtimali kaçtır ? bence %0. bu çocuk kendine farklı bir kariyer rotası çizdi sadece ve bence bize de burada düşen beklentilerimizi değiştirmek bu çocukla ilgili. bu sayede ne o kırılır ne de biz. geliştirebileceği o kadar çok özellik var ki onun, sinanın, rodriguezin.. bunlar daha 20- 21 yaşında çocuklar, futbol hayatları bitmiş gibi veya 25- 26 yaşındaymış gibi bundan bir halt olmaz demeyin lütfen. biraz sabır gösterip futbolcularımızdan doğru beklentiler içine girersek hem biz daha mutlu oluruz hem de stadda en ufak hatasında ıslıklayıp çocukların özgüvenlerini ve yapabileceklerini sınırlandırmamış oluruz.

    daha minimum 13 - 14 yıl var bu gencoların önünde, unutmamak gerek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın