• 245
    gittigim üçüncü cimbom maçıydı ve bunu da kazanamadik. arkadas zaten yasadigim cografyanin superligde takimi olmadigi icin yillarca hic izleyememistim, akhisara geldikce izliyorduk. denk geldi maca gittim, +90a kadar da onde girdik. aha dedim heralde yencez lan bu sefer ama yine yenildik aq. ugursuz muyum neyim anlamadim valla.

    yenilgi sebeplerine gelirsek de +90da koskoca galatasaray takimi topu ayaginda tutacak. hoca cok hatali. umut bulut denen kazmayi henuz 2-1 gerideyken bana kalirsa risk alip 3. degisikligi yaparak cikartmali ve bir ortasaha koyarak maci yavaslatmaliydi. eminim 3 semihin sakatligi yine olsa dahi daha iyi oynardık. selcuk yokken haftalarca oynamasinin dogrulugu tartisilan bilal'e bana kalirsa ilk kez bu kadar ihtiyac vardi. sahada futbol akli eksik bir galatasaray, tempoyu ayarlamayi beceremeyen bir galatasaray 2 dakikada 2 gol yiyor ve 3 puani rizede birakiyordu.

    hoca sneijderi gobekte o kadar yordu ki sino son dakikada 3-3 iken ceza sahasinda topu ayagina dolastirdi, kontrol edemedi, 4-3 iken de pas siddetini ayarlayamayip topu kaleciye verdi. halbuki sneijder mac boyu bu kadar kosup yorulmasa son dakikada o toplardan en az birini skor yapacak sekilde kullanirdi. ancak hoca elindeki luks spor otomobille dag bayir tirmanmaya calisinca siki tuttuk resmen. sneijder pamuklara sarilacak bir adam, narince bakilmali. ayagi sicak sudan soguk suya sokulmamali. ama sino resmen 90 dakika gozlerimin onunde dinamo gibi calisti. o savunmadan top almaya geldikçe benim gözlerim kanadi.

    hocanin 4-4-2den vazgecmemesi en buyuk hatasiydi. bunda mecburi degisikliklerin elini kolunu baglamasi ne kadar etkiliydi bilemiyorum ama bize maci kaybettiren umut ve burak yüzünden 80 dakika 8 kisi oynamak zorunda kalisimizdi. zaten umut 80de uzerine duseni yapip sahanin disina cikti. takim refleks olarak geri cekilince de goller geldi.

    ancak yenilen gollerden dolayi ozellikle son iki golde hocaya kizamiyorum. +4 dakika anonsunu duyan futbolcuların daha sakin olmasi, ayaga pasla vakit oldurmesi gerek. bunu da biz mi anlatacagiz? bunu yapamayan adamların bu takimda ne isi var yahu. abuk sabuk iki gol yedik ve sonuc olarak mac ellerimizden gitti.

    son soz olarak da ched bir golde topu cizgiden cikartamadi, bir golde kafayi vuramadi ve iki golu yememizde bas rol oynadi. ched'in cizgiden cikartamadigi toptaki savunma kurgumuz ise korkunctu, semih yerini kaybetti, olcan yoktu, muslera pozisyona son anda ayıktı derken dunyanin en gereksiz gollerinden birini yedik.

    mac hocanin tum hatalarina ragmen bizim olabilirdi, ama oyuncuların anlamsiz telasi ve sacma sapan hatalariyla gitti. son iki golden dolayi hocaya 1 kiziyorsak sahadakilere 100 kizmak lazim. koskoca galatasaray 2 dakikada 2 gol yemez cunku. yiyemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın