• 13650
    3-5 işini yapmayan, laubali ve yeteneksiz topçu yüzünden içerisinde çalışan , ter döken, savaşan futbolcuların emekleri yenen takım.

    takım olmak böyle bir şey değil. sabri denen adamı ünal aysal kadro dışı bıraktığında içimin yagları erimişti. ama lanet olası 5+3 yüzünden salih, tarık gibi yerlileri alabildik yerine. şimdi fener'in cezası bitti , yerli kuralı kalktı biz hala sabri'ye bel bağladık neden çünkü yerine gelenler ondan bile kötü düşünün artık...ama bir şansımız var orada tutan ve mevkiisi olmasa bile sabri'den 5000 kat iyi oynayan bir denayer var. yok..sabri bu takımın ağabeyi, geçmişi, reyizi, ex-kaptanı... ya adam halı saha topçusu. mevkii falan bilmez.

    podolski, sneijder ve hatta olcan gol atıyor. burak yılmaz ve umut bulut denen iki kanser hücresi ile maça başlıyoruz adamlar ceza sahasına bile giremiyorlar. 2 tane kazma, ne hava topu alırlar, ne çalım atarlar, ne çapraz koşularla alan yaratırlar, ne ayaklarında top saklayabilir takımı rahatlatırlar, biri sığır gibi boş boş koşar, öteki de embesil gibi şaşkın bir suratla elleri havada gezer.

    bu takımdan 4 adamı atsak yerlerine kimseyi almasak bile şampiyonlugun en büyük adayıyız, bu kadar netim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın