resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6453
    bu adam neden rodriguez'i oynatmıyor anlamak mümkün değil. elimizde ki kadro leş. ona bir itirazımız yok. ama bu kadroyu kuran da kendisi. ama ffp falan demeyin. elde işe yaramaz çöpleri gönderse zaten maddi olarak ciddi anlamda rahatlayacaktık. hadi kadroyu yanlış kurdun. be adam elinde yine de bel bağladığın yerli dinozorlardan daha yetenekli gençler var. oynatsana onları. muslera 29, sabri 31, chedjou 30, hakan 32, bilal 32, selçuk 30, hamit 32, sneijder 32, podolski 30, burak 30, umut 32, olcan 30 yaşında lan. şunların çok büyük kısmı çöp oğlu çöp.

    denayer 20, rodriguez 20, emre 24, sinan 21 yaşındalar. kullan şu gençleri. araya da serpiştir dünya çapındaki yıldızları. devam et lan. yukarıdakilerin bir kısmıyla, kabız bir futbol oynayıp kazanacağımıza, şu gençlerle gümbür gümbür oyna kaybedelim kim ne diyecek sana.

    mesela;( 4-3-1-2 gibi düşünün)
    muslera - denayer semih hakan carole - chedjou rodriguez emre - sneijder - sinan podolski. şu takım yeminle daha heyecan verici. millet umut'u, sabri'yi, burak'ı, bilal'i kadroda görünce çıldırıyor. maç izleme şevki kaçıyor. şu 11'i 2 gün önceden açıklasan tt arena 40 bin çekmezse ne olayım.

    yanlış anlaşılma olmasın saydığım kadro ortalığı dağıtır anlamında demiyorum ama eldekilerden çıkabilecek en eli ayağı düzgün kadro. top kontrol etmeyi bilmeyen adamların, 15 senede kademeye girmeyi öğrenemeyen adamların ne işi var galatasaray'ın 11'in de amk.

    edit: söz konusu kadro sakatlıklardan bağımsız oluşturulmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın