• 278
    maç bitti. 2-1 yenildik. benfica astana maçında gaitanın cezalı olması grup 3.lüğünü riske attı. hamzanın hala bizde olması daha büyük bir sıkıntı tabi. bu gidişe grup 4. lüğü sürpriz olmaz.

    maçı uzun uzun analiz etmeye gerek yok. herifler oynadı hamza seyretti. çok büyük adilikler vardı hamzanın kararlarında. daha ağır yazarım ama 1 ay daha ceza almak istemiyorum. başından sonuna kadar saçmaladı hamza. bakmayın skorun 2-1 olduğuna. önce allah korudu, sonra hamza balı, sonra da muslera. normal şartlar altında skor 5-6 falan olması lazımdı. yarın hamzanın fanları gelir ama skor 2-1 son dakikada yasin atsaydı falan derler. neyse küfür etmeyeceğim.

    inanın o kadar da kötü değil takımımız. birazcık karakterli, iki yüzlü hareket etmeyen, yerli sevici olmayan, formayı adil dağıtan birisi gelse başımıza herşey çok daha iyi olur.

    adam sneijderi ön liberoda oynattı, sabri varken denayeri çıkarttı ikiyi yiyene kadar boş boş bekledi ya kenarda, neyse küfür etmeyeceğim.

    çok merak ediyorum, sneijder ve muslera gidiyorum ben kardeşim dese hamza ne kadar mutlu olur ne kadar sevinir acaba?

    velhasılı kelam ucuz yırttığımız bir başka maç. evet evet yenildik ve hala hamza balı son sürat devam ediyor. rakip bursa olunca yenip aynı oyunla kupayı alıyoruz. rakip benfica olunca 2-1 yeniliyoruz. tek fark bu. yoksa futbola benzemeyen bu bok gibi şey hala aynı.

    hamza başta, sabri, burak, bilal çok kötüydü. muslera ve selçuk dışında diğerleri sadece mücadele etti. sonuç olarak hamzanın galatasaray teknik direktörü olamayacağını bir kez daha göremeyenlerin gözüne gözüne sokulduğu bir başka maçtı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın