• 224
    daha önce sabri ve umut tercihinin benim nazarımda ne ifade ettiğini yazmıştım.

    denayer yerine sabri'yi koymak nani ve caner'i tehdit edip geri itme isteğinden kaynaklanıyor. tabi bu tartışmaya açık bir öngörü. zira fenerbahçe zaten beklerini çok çıkartmıyor. nani de her hangi bir bek oyuncusunun ileri çıkışını ne kadar ipler bilemiyorum. eğer iplemezse plan tutmayabilir. ve ya sabri ve kanattaki oyuncunun etkisini arttırabilir. daha doğrusu sağ kanat etkili olursa illa geri gitmek zorunda kalacak nani. bunun yanı sıra belki caner'i itersek nani top almak için geri gitmek zorunda kalabilir.

    umut tercihi ise nazarımda stoperler ile bir kavga etme isteğinden. burak orada en az bir stoper'i bağlayabilir ama umut bağlamaz.

    bu iki tercihin aynı anda yapılması konusunda endişem var. bana göre orta sahalara ne kadar yardım yaparsa bir takım o kadar kazanmaya yakın olacak. 2 atletik bek arkadan orta sahayı destekliyordu. aynı şekilde defans özelliği ağır basan bek oyuncularımız stoperlerden de ortaya destek çıkmasını sağlayabilirdi. asıl benim korkum şu. umut eğer stoper ve topal 3'lüsünü etrafında tutamazsa bu 3'lüden orta alana destek gelecektir. hatta wesley'de kucakta kalıp direnç düşürebilir.

    keşke burak-sabri ve ya umut-denayer olsaydı. ben daha rahat olurdum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın