• 210
    2012'den beri fener maçları aşırı bir heyecan yaratmıyor bünyemde, üzülüyorum da aslında bu konuya. şampiyonlar ligi için de aynı şey geçerli. eskiden olsa sabahtan akşama eski maçları izler, yorumları dinler bütün günü maça adardım, en son benfica maçında maç başlamadan 5 dakika önce tv'yi açtım, bilet falan bakmadım bile. sanırım ülkenin durumu, futbolun içindeki karanlık olaylar, ahlaksız kişiler falan filan derken soğudum. yalnız olduğumu da düşünmüyorum açıkçası.
    bugün bu maç için an itibariyle sözlüğe girip yorum yapmama sebep olan bir his oluştu içimde. hafif karın ağrısı, tatlı bir heyecan var. karın ağrılı maçlarımda genelde kazanırız bu arada. herneyse, bunda seneler sonra fenerli babamla birlikte izleme kararı alışımızın da etkisi olabilir belki bilemiyorum, ama içimden güzel şeyler geçiyor.
    gidip fener'e basıp totem yapan arkadaşlar gibi olamadım malesef, hiçbir zaman da akıllıca gelmedi bu iş bana. kaybetmeyi isteyerek birşeye niye para yatırayım? ben de az önce çıktım galatasaray'a oynadım, neredeyse her maç olduğu gibi.
    sanki kazanıcaz bugün ama dur bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın