• 209
    gol yememek için değil de gol atmak için oynarsak kazanma şansımızın yüksek olacağı maçtır.

    nani ve iki beklerini tuttuğumuz takdirde duran top dışında etkili bir silahları kalmıyor. beklerinin kim olduğunun önemi yok maalesef. adamların dört beki de hücumu zenginleştiren oyuncular. kanatlarda yasin ve poldi ile çıkacağımızı düşünürsek bu iki oyuncumuza büyük yük düşüyor.

    diğer bir konu ise canımız, ciğerimiz sneijder. josef ve topal ikilisinin yoğun markajında kalacaktır kendisi, ek olarak stoperleri destek verecektir. stoperlerinden gelecek desteği yasin, poldi ve forvetimizin sürekli hareketli oyunu ile geri püskürtebiliriz. ön liberolarının baskısını azaltmak için ise bizim orta ikilimize çok iş düşecektir. geride kalmak yerine rakip yarı alanına cesurca yerleşebilirsek, akabinde carole'den gerekli desteği alırsak hem en yaratıcı oyuncumuz olan sneijder çok rahatlar hem de gol yollarında daha efektif oluruz.

    hamza'nın futbol anlayışını çok beğenmem. ancak bugün kuşların ellerindeki son oyuncağı da alma vakti gelmiştir. o yüzden hamza'ya güvenmekten başka bir alternatifimiz yok.

    şans yanınızda olsun aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın