• 404
    (bkz: #1835582)

    bu entry ye bakarak ahlaksızlık sonucunu çıkarmışsa kişi kendinden bilir işi diyorum sadece.

    sürekli insanları aşağılayan , seviyesizce bir dil kullanan ve onları kendi işlerine bakmalarını , paşa paşa taraftarlık yapmalarını, yazarlığa heveslenmememizi , o işi kendisinin yapacagını öğütleyen bu arkadaş , hocayı falan ateşli bir şekilde savundugu için aklıma acaba kulüple bir organik bağı mı var sorusunu getirdi. gs dergisinde yazdıgını ögrenince de ,yönetimle bir şekilde bağlı bulunmasından ötürü yonetim ve hoca ile ilgili objektif ve tarafsız yazmayabileceğini düşündüm ve kendimce kendisini takip etmeyeceğimi söyledim. bu benim kendi fikrim ve bu fikrimi de açıkça ifade ettim. bu benım en dogal hakkımdır. isteyen takip eder isteyen etmez. ben insanlara extensor yonetimden para alıyor mu dedim? para aldığı için kalemşörlük mü yapıyor dedim? kaldı ki para alsa ne olur bu ayıp bir şey mi? kulüpten para alan, galatasaray'ın haklarını savunan herhangi birisi ahlaksız mıdır?
    kendisinin objektif olamayacağını, en azından kulübü , hocayı vs. incitecek bir şey söylemeyebileceği için yazılarını takip etmek istemediğimi söylemem, ona ahlaksızlık yapmak mı oluyor?
    kendi anadilinde okudugunu anlamayan milletler içinde en tepede olmamız tesadüf değil gerçekten belli oluyor...

    ayrıca ;
    ben kendisinin para alıp almadıgını falan takip etmedim , yazılarını da okumadım. okumuş olmak zorunda mıyım ? ama bundan sonra da okumaya değer görmüyorum. bu benim kendi fikrim ve ifade etmek te en dogal hakkım. ama kendisi ve yandaşları bir "ahlaksızlık , onursuzluk" falan laflarıyla bana hakaret ediyorlar. size hakaret etmeyen, iftira etmeyen insanlara hakaret etmeyin, kendi seviyesizliğinize çekmeye çalışmayın insanları. amaaaaaan neyse extensor vs falan bunlara daha fazla dahil olmaya gerek yok. burada kimseyle kavga etmek niyetinde değilim, kahve muhabbetine döndü iş.

    edit :

    buyrun kararı siz verin ben bu konuda daha fazla polemiğe girmek istemiyorum çünkü hasta ruhlu insanlarla ugrasmaya gerek yok...galatasaray dergisinde yazmak ve hamza'yı kollamak ahlaksızca kalemşörlük yapmak midir? bunu söyleyerek tüm gs dergisi yazarlarını şerefsizlikle sucladıgının farkında mı acaba? bu ne yahu neyin nefreti bu ne karalaması ne iftirası ne oluyoruz bu kadar? ailem ölsünmüş. yazık gerçekten...

    extensor: bu kadar sert yazıyorum, sinirleniyorum çünkü inanılmaz. iftira atmak bu kadar basit, inanılmaz. ulan bu kadar kolay olur mu bir insanı karalamak?
    (dün 23:52)

    extensor: bana iftira attın işte açıkça. gs dergisinde olduğum için böyle yazdığımı söyledin. kaç yazımı okudun benim? tanıyor musun beni? yok. şerefsizlik, ahlaksızlık var. eğer ben hh'den, gs'dan, gs dergisinden 1 kuruş almışsam veya bana küçücük bir iyilikleri dokunmuşsa bütün sevdiklerim ölsün. eğer o yüzden böyle yazıyorsam tüm sevdiklerimi kaybedeyim hayatta. eşimi, ailemi. ama yok bu yazdığın iftira ise dilerim aynısını sen yaşarsın
App Store'dan indirin Google Play'den alın