• 122
    onca yıldan sonra artık şu moddayım: https://www.youtube.com/...re=youtu.be&t=90

    1- seri meri palavra. futbolda dün diye bir şey yoktur.

    2- büyü atmosfer hepsi saçmalık. hep uydurme. hep passat medyası algı operasyonu. hep saçma kadrolarla çıktık maça. iki kere düzgün kadroyla çıktık. birinde son dakika direkten döndü. diğerinde de santrforumuz sakatlanmasına rağmen şampiyon olduk.

    2- galatasaray'ın kaybedecek bir şeyi yok. epi topu 1-2 gün dalga geçilecek ''şu kadar yıl oldu'' diye. aksine galatasaray yenerse, fenerin elindeki tek oyuncağını alıyor. stresli olan fenerbahçe.

    3- taraftar baskısı olayı tam bir saçmalık. onlarda senin benim gibi insan. aslan kaplan değil yani. sahaya inip katliam yapacak değiller ya. altı üstü tezahürat, ıslık, gürültü..başka bir şey değil. taraftarın tek etkileyeceği kişi hakem.

    4- sabri sarıoğlu ya da burak yılmaz oynar ise galatasaray hiç bir takımı deplasmanda iki kişi eksik yenemez. (bkz: #1669773)

    5- üstüne bir de josef de souza, lazar markovic gibi balon ve savruk futbolcular oynarsa galatasaray'ın galibiyet şansı az buz değil.

    6- gerçekleşecek olan ise galatasaray saçma sapan bir on birle oynayacak. fenerbahçe adına güzel günlerin başlangıcı olacak.

    ve son olarak söylemek istediğim: https://www.youtube.com/...e=youtu.be&t=124
App Store'dan indirin Google Play'den alın