• 121
    1.maçın oynanacağı stadyum büyülü müyülü değil.gecekondu görünüşlü çirkin mi çirkin tırt bir stad.
    2.taraftar baskısı biraz hissedilebilir düzeyde fakat bilinçli bir seyirci topluluğu bulunmuyor orada.daha çok anlamsızca bağıran,galatasaray nefretinden gözleri dönmüş,ağızlarından köpükler saçarak küfür üstüne küfür eden bir topluluk var.avrupa maçlarında süt dökmüş kediye dönüyorlar.neredeyse taraftarlar sarı-lacivert kravat takıp gelecek.baskının sebebi rezil ötesi olayların cezasız kalması.bu da aşılır.akıllı bir stratejiyle bu taraftar topluluğunun şirazesi kayar.süper finali hatırlayın,bir kendilerini yakmadıkları kalmıştı.
    3.fenerbahçe-galatasaray maçları için bayram derler fenerbahçe taraftarı.yalan!bayram falan değil onlar için.götleri tutuşuyor yenilme korkusundan.
    4.psikolojik üstünlük falan yok.maç başlamadan önce fenerbahçeli futbolcuların suratlarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
    5.şimdiye kadar herhangi bir fenerbahçe-galatasaray maçında korkmadan hakkaniyetle düdük çalan bir hakeme rastlamadım.
    6.yukarıda sıraladığım 5 tespit ışığında futblcularımız önyargıları kırarsa,taraftardan etkilenmezse ve hakem hakkaniyetle düdük çalarsa (bizi kayırsın demiyorum.kim bizim haksız bir şekilde 3 puan almamıza neden olursa onun amk) evire çevire alacağımız maç.kenter!
App Store'dan indirin Google Play'den alın