• 399
    üslup konusunda ciddi eğitime ihtiyacı olan spor yazarı(!).

    benim hakkımda isim vermeden şöyle bir açıklama yapmış:

    "mesela bir tane arkadaş demiş ki "iftira attık ama sor bakalım neden attık. sırf hh'nin eski öğrencisi diye güven varol'u bile alacaklardı ühü ühü" arkadaşım güven varol hh'nin eski öğrencisi falan değil! hiçbir takımda birlikte çalışmadılar. güven varol mersin idmanyurdu'nun yedek oyuncusu. o senin dediğin güray vural! daha sen bunu bile bilmezken kalkıp burada futbol konusunda bir sürü ahkam kesiyor, iftira atıyorsan kusura bakma o haklı olduğun için değil, ahlaksızlığa meyilli olduğun içindir. bak adamı tanımıyorsun bile, izlememişsin bile. adamın adını bile bilmiyorsun yahu! "

    evet güven varol ile güray vural'ı isim olarak karıştırmışım. ayrıca kendisini izledim. sağolsun düzeltmiş te, sevgili extensor kardeşim, yazının ana fikri isimler değil. bu bir. ikincisi, sonuna "ühü ühü" koymak ne anlama geliyor? benim ağladığım anlamına geliyorsa öyle bir ünlem kullandığımı hatırlamıyorum. eğer öyle bir ağlayan varsa da, bu yazı benim onlardan biri oldugumu da gostermez. ayrıca, iftira attık falan demedim, insanlar birkaç veriyi birleştirip doğal olarak eleştirdiler ve homurdandılar dedim...yani , o homurdananlardan biri oldugumu soylemedim. öyle olsam bile, bu senin benim yazımı kopyalayıp sonuna "ühü ühü" koyman halinde karşı argümanını basitleştirir ve ciddiyetsiz seviyesiz bir noktaya çeker.

    sana tavsiyem, fikirlerini savunurken insanları küçümsemek ve yazılarını alaya almak yerine, fikirlerinle karşılık ver. ama öyle isimleri karıştırmışsın demek ki bu işlerden anlamıyorsundan daha güçlü karşı argümanlar koy ortaya.

    seni çok basit bir yansıtmayla kendi serzenişinle yüzleştirmek gerekirse şunu sorabilirim :

    sana ne kardeşim hamza'dan? galatasaray teknik direktörünün avukatı mısın? yönetici misin? sana mı kaldı onu savunmak? sen taraftarsın kendi işine bak , kafa yorma bu işlere. bırak herkes kimi eleştirirse eleştirsin! ergen misin yoksa?

    oldu mu?

    not : şaka gibi , ben profesyonel yazarlıkla para kazanıyorum, sen kim oluyorsun da yorum yapıyorsun senin işin tezahürat, pankart konuşmak demiş. ben bir spor yorumcusunun bile böyle bir kibire sahip oldugunu duymadım şimdiye kadar. geçenlerde fatih terim ve arda turan, mehmet demirkol'u mesela spor yazarlıgını bilmemekle sucluyorlardı. bu da öyle bir kafa herhalde...

    edit : ayrıca hh kim yahu? kariyeri başarılarla dolu efsane bir teknik direktör mü avrupa kupaları falan mı kazanmış? kim ki onun tercihlerini eleştiremiyoruz? ben hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. üstelik eleştirdiğimiz ortam, taraftar forumu. insan gerçekten hayret ediyor...

    edit 2: gs dergisi yazarıymış kendisi. şimdi anlaşılıyor hocaya toz kondurmamasının sebebi. tıpkı ultraslan - yönetim ilişkisine benziyor, o nedenle ciddiye almaya gerek görmüyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın