resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3422
    bence kendisi geçen sezon başında kilo alıp kas kütlesini arttırdığında yanlış antrene etmiştir kendisini ve esnekliği ile hızını düşürmesine sebep olmuştur bu durum. 2 çözümü var sorununun benim kanaatim:

    1) en basitinden tekrar bir antrenman programı hazırlanıp kaybettiği özelliklerini geri kazanması. (nasıl yapılabilir veya yapılabilir mi bir fikrim yok ama bence olabilir. )

    2 ) c. ronaldo da futbola başladığında esnekliği ve sürati çok iyiydi ancak kendisi esnekliğinden büyük hızından da küçük bir miktar feragat edip terminatöre dönüşme kararı almıştır ve şuan çok kuvvetli bir futbolcu konumuna gelmiştir bana göre. bruma da bu yoldan ilerleyip bacak ve üst vücut çalışıp kendisini yenilmez hissedeceği,özgüvenini yükselteceği bir vücut yapısına kavuşabilir ve bence kendisi şuan bu yoldadır. (idolünün de c. ronaldo olduğunu düşünürsek. )

    oyun içi tercihleri daha önce de bu başlıkta yazdığım gibi bence 27-28 yaşında galatasaray seviyesinde çok iş yapacak boyuta gelecektir oynaya oynaya. futbol zekası gelişmez ancak oyun içi tercihi ekleyebilir kendi oyun karakterine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın