• 108
    25 ekim 2015 fenerbahçe galatasaray maçında nasıl bir fenerle karşılaşacağımızın işaretleri ajax maçında net bir şekilde belli olmuştur.

    -kayseri maçında fener aldatıcı bir posta bürünmüştür. istatistiklere bakın bire iki fark olduğunu göreceksiniz.

    -bizim maçta da ajax performansı göstereceklerinden hiç kuşkunuz olmasın.

    -özellikle topla çıkmak isterken defans ve ön liberolara müthiş bir pres uyguluyorlar. hatta pas yaparken her pası alana arkadan pres yapıyorlar.

    -bu preslerde kaptıkları topla şok goller bularak rakiplerini psikolojikmen çökertmeye çalışıyorlar.

    -özellikle caner'in, duran toplarda tehlike yarattığını, fernandao ve rvp'yi aradığını, kornerlerde bu ikiliye kajer ve a.ba'nın da katıldığını asla unutmamak gerekir.

    -özellikle h.balta'ya, selçuk'a, bilal'e ve sneijder'e pres uygulayacakları çok net. bu nedenle h.balta, selçuk ve bilal'in ve oynarsa rodriguez'in çok çabuk ve tek pas oynamaları gerekir. özellikle defanstan çıkarken yapılacak presten kurtulmak çok önemli. çünkü bu durumda defans zayıf yakalanabiliyor.

    -en önemlisi kora kor bir mücadele olacağı, sinirleri yıpratıcı her yolun deneneceği, özellikle sneijder ve podolski'nin üzerine oynayacaklarından bunların çelik gibi sinirlerle sahaya çıkmaları gerektiği çok iyi bilinmelidir.

    -preslerde fener'in yaptığı faullerin çalınmama ihtimali çok güçlü. o nedenle futbolcular kolay kolay yere düşmemeliler.

    yüksek kondisyon ve çelik gibi sinirlerle mücadele edilir, poldi ile sneijder gününde olursa istediğimiz sonuçla dönebiliriz diye düşünüyorum. seyircinin baskısından etkilenip hata yapmamak da çok önemli tabi. çünkü fenerbahçe seyircisi ile birlikte pres yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın