• 388
    attığımız gol sayısı istatistiğini kullandığı için kendisine sallanmış. adam galibiyet yüzdemizi de yazabilirdi, yine beğenmezdi millet. kazandığı kupaları söyleyebilirdi yine yetmeyecekti, avrupa'da başarılı olamaz derken orada da bir şeyler yapmaya başladık hala kesmiyor milleti. çünkü top oynamıyormuşuz. takım ivme kazanmış, oyununu geliştirmiş, savunmasını oturtmaya başlamış git gide bunlardan bahseden yok ezbere bir kötü oynuyoruz algısı var.

    milyon eurolar harcayan fatih terim ve roberto mancini zamanında her maçta takır takır top oynuyorduk diyen insan baya balık hafızalıdır mesela. adamların elinde çok daha iyi bir kadro vardı ve yine istikrarsızdık, ya başarı yoktu ya da oyun tatmin etmiyordu. kaldı ki bu adamların kariyerleri belli, tecrübeleri belli bizim başımızdaki adam daha kariyerinin başında önemli başarılar elde etti ama ciddiye alan yok çünkü adam akhisar'dan geldi ve diğerleri kadar karizmatik değil. hamza hocanın yanlış yaptığını düşündüğümüz bin tane şey olabilir ama kendisine art niyetli ve aşağılayıcı yaklaşan insanlara karşı sert bir üslup kullanmıştır ki bunu özellikle sözlükte yazmıştır kendisi, çalıştığı bir platformda değil.

    galatasaray'ın istikrar sorunlarının temelinde bir teknik adama birkaç yıl sabretme kabiliyeti olmayan taraftar ve yönetici yapısıdır. dolayısıyla beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama bir teknik adamla orta veya uzun vadeli çalışmak her açıdan bizim karımıza olacaktır. bu teknik adam bir de başarıyı getirebiliyorsa kalması haliyle daha da rasyonel hale gelir. gözler kapalı bir şekilde adamın kafa yapısı hoşuna gitmiyor diye - ki benim de pek hoşuma gitmiyor - oynattığı futbola ezber yorumlar getirerek kovulmalı demek kadar saçma bir şey olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın