• 95
    geleneksel bu sene o sene şenliklerinin henüz yüksek sesle dile getirilmediği maç.

    bende dahil olmak üzere herkesin içinde fenerin form durumu ve teknik direktörlerinin kalitesizliğinden kaynaklanan bir ümit var. ciddi anlamda bu sene o sene olabilir. kanatlara ciddi bir çözüm bulabilirsek eğer büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

    hakem fırat aydınus olarak atandı. eyyam yapacak. bu çok açık.

    adettendir kadro da kuralım

    ---------muslera---------
    denayer-chedjou-hakan-carole
    --------selçuk-jose-------
    -----yasin-wesley-emre------
    ----------poldi--------

    denayer'in sakatlık durumunu tam bilmiyorum. emre'de formsuz diyenler olacak büyük ihtimal. ama derbi maçı olduğu için ekstra motivasyonla oynayacağından eminim. poldiyi forvet olarak değerlendirmek çok daha mantıklı olacak bana göre.

    değişiklik olarakta emre-burak değişikliği yapılıp poldiyi kanada çeker ve burak'ı forvete koyar. 70-75 arası maçın gidişatına göre yasin veya jose yerine sinan alınabilir. sonlara doğruda tamamen zaman geçirmek amacıyla sabri veya umut değişikliği gelmelidir değil gelecektir diyorum kadro bu şekilde olsa.

    tabi ki fm taraftarı modunu kapatıp hayalleri bir kenara bırakıyorum ve poldinin kanatta burak'ın forvette oynadığı, sabri'nin büyük ihtimal sağ bek olacağı, yasin'in yedek başlayıp yerine yüksek ihtimal umut'un olacağı kanserli yeni bir derbi izleyeceğimizi düşünüyorum.

    iddaa oynayacaklar kg var bassın mutlaka gol atarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın