• 51
    26 yaşındayım. en son kadıköy'de galatasaray galip geldiğinde 9 - 10 yaşlarında bir velettim. babam futbola çok düşkün olmayan bir adamdı. tabii ki bu maçı kahvede izlemeye gitmedi. ve pek tabii ben de evde özetini izlemiş ve geçmişimdir sadece.

    şimdiki aklım olsa, o maç sonunda deliler gibi sevinir, babama yalvarır konvoya çıkardım. dile kolay. 16 - 17 yıl. sayamıyoruz artık. o zamandan bu zamana ben ilköğretimi, liseyi, üniversiteyi bitirdim, master bitiyor, işe girdim, evlendim anasını satayım. hala ve hala o galibiyeti göremedim. sanırım son 5 senedir de o sene bu sene diyorum. bu defa o sene bu sene falan demeyeceğim anasını satayım. artık o galibiyeti yaşamak istiyorum. bu kadar basit. 1-0 olsun, 5 topları direkten dönsün ama bu şansımız dönsün artık da kazanalım.

    inancın, taktiğin, kimin oynadığının önemi yok. fener maçlarında drogba da oynadı, hakan şükür de oynadı kadıköy'de ve galip gelemedik. bu maçı kazanmak için kalite ya da iyi oyuna da ihtiyacımız yok. 3 şut çekeceksin 2'sini gol yapacaksın. bu şansın olacak. 5-1'lik ve 6-0'lık maçlar bile bunun en büyük kanıtı.

    allah aşkına kim oynarsa oynasın yeter ki şansımız yanımızda olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın