• 107
    selcuk inan'i yeni cherry olmak ile itham edenlere ve kankitolar diye dalga gecenlere karsi her zaman savunmus yazar. ozel olarak kimsenin takip etmesine gerek yok. bilen bilir. bunca zaman siz at kpstursunuz surunuz ile, birakin birgun biz hakettigimiz sekilde yazi yazalim. uslubu begenmiyorsaniz ayni basliklarda daha once yazilan entrylere bakiniz. benim yazdiklarimdan cok daha itici. suru ile yazildiginda fark edilmiyor tabii.

    eski turkiyeci lafim da yeni turkiye goygoyuna karsi denilmis bir sey. siz diyince komik oluuor da biz diyince auww hemen siyasi mesajlar geliyor aktroll diye. tipik eski turkiyeci zihniyeti iste. madem siyasi boyuta tasiyacaksaniz burada da yazayim. eski turkiyeyi savunup midesi kaldiran yeni turkiye diye aglamasin. ha gelin beraber ikisine de kufur edelim, sorun degil benim icin cunku her iki donemin de pisliklerini gorebiliyorim. ama gozunu yeni acmis bebeler(buna ben de dahil olabilirim 24 yasindayim) offf eski turkiye ne guzeldi yeaa muhabbeti yapiyor. yapma be abi yapma. o guzel olan seyler senin cocukluk veya genclik zamanlarindi.

    hadi iyi geceler beyler. genclerbirligi ve benfica macina bileti olan mesaj atsin, selcuk'cuguma guzel laflar hazirladim sonra istanbul'dan ayriliyorim bir daha ne zaman galatasaray'a kavusuruz allah bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın