• 1237
    mahkeme yönü dahil hala bitmemiştir.

    öncelikle şunu anlamak gerekiyor. 9 ekim 2015 mahkeme şikenin yapılıp yapılmaması kararını vermedi. aslında bir aklama olmadı. deliller aklanamadı. yani diyorlar ki. bu suç işlendiğinde bulunan deliller usulsüz alınmıştır. bu yüzden bunlar sayılamaz. dellilerin içeriğini etkileyen bir husus değil bu. hatta delillerin yalan olduğunu da değil yanlış toplandığını söylüyor mahkeme.

    fenerli annemden bir yorum: bunu emsal olsun diye yaptılar. ayakkabı kutusunu da böyle aklayacaklar.

    uefa ve tff şikeyi kabul etti. onlar için delilin içeriği önemli. yani geri adım atmaları doğru olmaz. ki zaten uefa geri adım atmaz.

    şimdi trabzonspor'un yapacağı şey çok açık. kesinlikle olayı yargıtaya götürmeleri gerek. ki deliller yok edilmesin. ve derhal insan hakları mahkemesine gitmeleri gerekiyor. bakın olay ortada. olayın aziz yıldırım'la alakası olmamalı. yani istediği kadar paçayı kurtarsın trabzon'un hedefi kupası olmalı aziz yıldırım'ın hapis yatması değil. delillerin alınışı yüzünden aziz yatar yatmaz umurumda bile değil. ama ortada bir olay var. ve bunu kullanıp kupasını alabilir trabzon.

    burayı okuyan çok sevgili fenerbahçeliler. size biraz öğüt vereyim.

    dünya üzerinde binlerce şike yapılmıştır. binlerce de hiç bilmediğimiz duymadığımız şikeler vardır. bu ayıp bir şey ama dünyanın sonu değil. bakın beşiktaşa çok nadir şikeci deniyor. eğer siz "evet biz bir hata yapmışız bu insanları tasviye ediyoruz." deseydiniz bir iki seneye bunlar unutulur arada bir laf çakmaya çalışan küçük çaplı rakipleriniz olurdu. hatta insanlar fenerbahçe camiasının nasıl güzel bir iş yaptığını konuşuyor olurdu.

    ama siz ne yaptınız gittiniz sizi kendi poposunu kurtarmak için kullanan adamın altına yattınız. bravo camia diye bir şey kalmadı sayenizde. akp milletvekili de " fenerliler bize teşekkür etmeli biz olmasaydık ikinci lige düşerdi." demesini mideniz ne kadar güzel kaldırıyor. bravo...

    bu arada burası öyle bir ülke ki. 1 kasım da akp'nin oyları biraz düşsün tabzon'da o yargıtaydan tam tersi bir karar çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın