• 1234
    burayı zevk için okumaya gelen şikespor taraftarlarına sesleniyorum: fazla heveslenmeyin.

    ayrıca renkdaşlarımın da moralleri bozulmasın. bu iş daha bitmedi.

    tanım: 9 ekim 2015 günü yerel mahkemenin verdiği beraat kararlarının, en nihayetinde yargıtay tarafından bozulacağı soruşturmadır.

    az biraz hukuktan ve siyasi düsturdan anlıyorsam, bu gaz alma operasyonunun 1 kasım 2015 seçimleri bazında "köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme" amacı güttüğünün farkındayım. gündemi takip ediyorsanız, mevcut hükümetin her olumsuz haltı birilerine yükleyip kendini aklama çabasını, "kandırıldık da kandırıldık" söylemlerini, her çevreden gruplara baskı yaptığını; dahası ülkeyi felakete götürüp de kendini tertemizmiş gibi lanse etmesini, suçluyu korumak adına yasa bile çıkarmaktan çekinmemesini, vb. konuları bilirsiniz. 1 kasım 2015 seçimleri, ki ben hala bir şekilde iptal edileceğini düşünüyorum, malum parti ve kişiler için son çıkış niteliğinde. istediklerini almak adına her türlü hukuksuzluk için tetikçileri hazır halde.

    şike suçunun kanaati sabittir ve bu kanaat yeterlidir. beraat kararının siyasi olduğu ve bir takım pazarlıklar sonucu alındığı çok önceden bilinen bir şeydi. en azından benim gibi gündemi takip edenler nazarında. yani karara şaşırmadım. göreceksiniz, aradan belki aylar geçecek ama bu kararlar bozulacaktır yargıtay tarafından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın