• 52
    yeni türkiye'nin en kötü beraberlik alması gereken futbol müsabakası.

    yeni türkiye'yi desteklemediğim maç. şike, hırsızlık, yolsuzluk, yalanlar, adaletsizlik, dolandırıcılık dibine kadar bu ülkede. neyini seveceğim? neyini savunacağım bu ülkenin? imkanım olmadığı için bu ülkede takılıp kalıyorum. gitme fırsatım olsa siktir olur giderim. haa bu arada merak etme ben senin ülkenin ekmeğini yemiyorum. çalışıyorum didiniyorum kendi ekmeğimi kazanıyorum. bunun yanı sıra verdiğim vergilerle de aziz'i beraat ettirenlerin cebini dolduruyorum. ee öyleyse benim konuşma hakkım, şikayet hakkım var değil mi?

    çok basit be abicim. milyonların gözü önünde şikeyi örtbas edenlerin kaybetmesini istiyorum. çünkü dibine kadar pisliğe bulanmış bu ülkede tek güzel şey galatasaray ve ben galatasaray düşmanlarının asla ve asla yanında olmayacağım.

    edit: ayrıca milli takımın maçlarında hiçbir şekilde duygu kıpırdanması olmuyor. hiçbir heyecan hissetmiyorum. bu son birkaç yıldır böyle ve ben 18 yaşındayım, ileride de duygularımın değişeceğini sanmıyorum çünkü bu ülkede artık iyi insanlar ve güzel şeyler olmayacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın