resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4161
    tapelerin gerçek ama tape'lerin alınma şekli usülsüz olduğundan, yani tapeler kumpas şeklinde toplanmış olduğundan kendisi suçsuz, tapeleri toplayanlar da kumpasçı ve paralelci ilan edilerek suçsuzluğu oluşturulmaya çalışılan kişi. tapeler ve deliller toplanmaya başladığında ortada suç yokmuş. suç sabit olunca delil toplanabilirmiş. bu yüzden usülsüzmüş bu yöntem.

    yani şöyle bir şey aslında. adam evinde bomba üretiyor. uyuşturucu pazarlığı yapıyor. adamın evine kamera koyuyorlar ve kanıtlıyorlar. adam da çıkıp diyor, evimde kamera var. bu usülsüz ve benim hayatıma saygısızlık. izinsiz koymuşsunuz. mahkeme de diyor ki doğru. adamın evine nasıl kamera koyarsınız. bu delil toplama şekli yanlıştır. toplayanlar da zaten paralelci. yani aziz yıldırım beraat etmeli.

    bu davaya asıl ön ayak oluşturan şey, diğer bir büyüğümüzün ses kayıtlarının çıkması ve o kayıtları yapan kişilerin de aynı paralelciler olması. o büyüğümüz haklı olduğu için, aziz bey de otomatik olarak haklı oluyor bu davada. tam net yazamıyorum işte. anlayan anladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın