resim
Dusko Tosic
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.85
Uyruk:Sırbistan
  • 58
    yaptığı hareketle yine yeniden faşist damgası yiyen topçulardan biri.

    yugoslavya'daki etnik unsurlar ayrılık isteyip , nato'nun da yardımlarıyla bagımsızlık alınca oo helal olsun. kahrolsun sırbistan.
    israil'de etnik unsurlar ayrılıkçılık oynayıp bagımsızlık isteyince , helal filistin kahrolsun israil.
    turkiye'de etnik unsurlar birilerini arkalarına alıp ayrılık isteyince pis teroristler.

    beyler tutarlı olalım. ya da olmayın ya boşverin, nasıl olsa yakında biz de bölünürüz, birileri de helal olsun kürtlere der bize de milli marşımızı gözlerimiz kapalı okurken faşik türkler der. bozkurt işareti yapınca arkamızdan ceza almalı bu faşik türkler derler.

    ulan tarih hep tekerrürden ibaret, milyon tane örnek var. ne oldu yugoslavya bölününce , hırvatlar çok mu refah içinde yaşıyor şimdi ? bosna'nın sefaletinde bir değişiklik var mı ?

    yugoslavya çok büyük bir güçtü , daha da güçlü olmak için potansiyeli vardı, böldüler ve yönetiyorlar artık.
    kosova'nın bagımsızlık gününde insanların sokaklara nato ve abd bayraklarıyla çıkıp sevindiklerini unutmadan iyice irdelemeliyiz.

    http://bianet.org/resim/olcekle/32737/600/311

    bu mu bagımsızlık ?

    yanlış anlaşılmasın kimseyi irrite etmek değil amacım, ama insanlara faşist , cani gibi yakıştırmalar yapmadan önce tarihlerini iyi bilmeli, ona göre davranmalıyız, hassas konular bunlar.
    yarın obur gun aynı şey senin de başına gelebilir. savaşın etiği yok maalesef, azınlıkların ne kadar kaybı olduysa sırpların iki katı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın