resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3412
    transfer edildiği zaman da söylendi. "18 yaşında sadece u20 dünya kupasında boy göstermiş bir futbolcuya 10 milyon euro çok" dendi. bu adam da bunun sıkıntısını çekti. 10 milyon euro yatırım yaptığınız bir adamdan haliyle uçmasını bekler insanlar.

    bu adam motocross zemini gibi sahalarda top oynamaya çalıştı. 3 5 2'nin sağı solu derken bağlarını koparttı. bağ sakatlığının ne demek olduğunu bilenler vardır. sonra prandelli kenara itekledi. hamza hamzaoğlu denedi, olmadı. en mantıklısı yapılıp kiralandı. opsiyon kullanılırsa bonservis parasından zarar edilmemiş olacak. kullanılmazsa takıma döner bir daha denenir.

    sociedad bu yıl pek tat veren bir takım değil. kanat oyuncularını ön plana çıkarabilecek bir takım değil. ancak daha koca bir sezon var. ne olacağı belli olmaz.

    futbolcu olmak kolay değil. hele ağır bir bağ sakatlığı yaşadıktan sonra hiç kolay değil. dünden bugüne futbolcu olunmuyor. bazı futbolcular erken yaşta parlayıp sonra düz bir grafik çizerler. bazıları çeşitli sebeplerden ötürü düşüş yaşar. bazıları 24 25 yaşında kendini bulur ve üzerine koyarak devam eder. her 21 yaşına kadar gelişme gösterememiş futbolcu çöp diye kenara atılsaydı bugün avrupa futbolu mumla çöp arardı. eh bazı ülkeler çöplerden enerji üretiyor ya neyse burası türkiye. burada bir akıllı bir kuyuya taş atar. 10 tane akıllı(!) da dönüp "a... k... delisine bak" der.

    ben galatasaray'da 1 sezon daha denenmesi taraftarıyım. emre utkucan "bruma ve telles kararlarımın arkasındayım" diyor. ben de emre utkucan gibi düşünüyorum. ama bruma illa galatasaray'da devam edecek diye bir şey yok. zararın neresinden dönersen kardır kafasıyla yollanabilir. futbolcu gelişimi işini çok iyi yapan kulüpler var. belki onların eline düşer. bu sezon sonuna gelelim de sonra karar verilir. henüz 21 yaşında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın