• 45
    bunlar en buyuk loserlardir, loserlik konusunda fenerbahce taraftariyla bile yarisirlar, bunlar olmasa su anda muzemizde sampiyonlar ligi kupasi olurdu. *

    lig basladi herkes galatasarayli, sivas'da kazanamadik. bunlar yavas yavas sivrilmeye basladi. madrid macindan once sikecekler, 4-5 atsinlar demeye basladilar o macta sezonun en iyi oyununu oynadik. mactan sonra benitez'e, ronaldo'ya salladilar, herifler onune geleni eziyor su an. * madrid macinda herkes umutlandi, ilk ic saha maci herkes en buyuk galatasarayli, osmanli geldi yendi, gitti. bir hafta boyunca yine nefret sacildi, konya deplasmani isimiz cok zor bu tayfa yine umutsuz konya'ya dort attik. takimda toparlanma var, mersin kotu, ilk ic saha galibiyetimizi aliriz diye dusunmeye basladilar, mersin geldi ilk puanini aldi gitti.

    ilk sampiyonlar ligi macimiz, herkes olumune galatasarayli atletico tertemiz uc puanini aldi dondu. trabzon lider, mersin'i, osmanli'yi yenemiyorsun bunu nasil yeneceksin, bu grup yine umutsuz, kesinlikle puan kaybi bekliyorlar, gecen sezon puan alamadigimiz trabzon'u yendik geldik. antep macini pas geciyorum kimse yenilmek istememistir diye umuyorum. astana macina geldik, yine avrupa yine loserlar bizim tarafta yine puan kaybi. basaksehir deplasmanina donduk, artik bunlarin tek dusuncesi yenilelim de hamza gitsin, yine basaramadilar.

    bu grup ne kadar yenilmemizi isterse sene sonu o kadar cok puan toplariz. sampiyonlar liginde ozellikle benfica atletico'yu deplasmanda yenince isler cok cok zora girdi ama ilk defa bu grup sampiyonlar liginden umudunu kesti, onumuzdeki mac benfica yener kafasinda olacaklar. o yuzden gruptan cikarsak sasirmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın