• 27
    bakiyorum soyle de burda, umut'un gol atip mac kazandirmasindan memnun olan adam var ya iste hah tam da onun yuzunden yenemedik astana'yi. kucuk zaferlere oylesine tamah etmis ki. iste!!! rakibin rakip olacak haci! rakiplerimizde is yok ki! biri 10 senede bir sampiyon oluyor digerinin avrupa'da basari diye bir derdi yok.

    bu ufak gaibiyetlere sevinen adamlarin cevresinde de bolca fenerli, besiktasli var. gun boyu atisip duruyorlar, en buyuk tatminleri bu ergenleri susturmak. biraz avrupa'da rekabet edebilseler bizlerle, otomatikman bu kucuk zaferlerin adamlari da citalarini yukseltecek.

    adamlara "turk olmayan takimlari yenmek" lafi masal gibi ninni gibi geliyor. ben birsey ifade ettigine inanmiyorum sahsen:
    ne steau'ya 5 atamadiklari icin uzulduler, ne goteborg'u yenemedikleri icin yikildilar, ne madrid'de berabere kalamayip elendikleri icin, ne barca'da kirmiziya, ne de roma'da kavgaya!

    tek dert su sikimsonik, bok, bastan asagi alavare dalavare ligde sampiyon olup ergen fbjkliye caka satmak. hal boyle olunca tabi inan kirac ve avanesi kimsenin sikinde olmaz, hal boyle olunca tabi taraftarin sağmal inek yerine konulmasi dert olmaz. kimsenin lan bu takim nasil man utd gibi, chelsea gibi, real gibi ulan hepsini gectim sikimsonik roma gibi olacak diye bir derdi olmaz. 36 yasindayim kac tane sampiyonluk gordum hatirlamiyorum. oturup hesaplamam lazim cok sukur. omrumde ilk defa su takimin zor da olsa kaybetmesini, hayir o bile degil, berabere kalmasini istiyorum. sebebi de sizin bu dusuk citaniz. sizlerin herhalde ortalama yas itibariyle aldiginiz tek tatmin ibb'yi yenmek. ben onu anliyorum. dunya takimi olmayi kafaya koymus bir zihniyet kusura bakmayin ama goremiyorum. hem hamza'yi savunup hem de bunu istemek sosisliye nutella dokmek gibi birsey lan.

    galatasaray'in puan kaybetmesini isteyen adamin derdi sizlersiniz kardesim. hic "bu nasil taraftarlik" "arma" "ask" muhabbetlerine girmeyin zararli cikarsiniz. bizdeki bu mangalda yanan galatasaray aski oyle bir asktir ki herseyden once cesarete sapka cikarmak sarttir! kolay mı aslan gibi cikip "sizler kotu futboldan anlamiyor ve tepki veremiyorsunuz, sonuc odaklisiniz diye, sonuclarda kisa vadeli fedakarliktan cekinmiyoruz" diyebilmek? kolay mi galatasaray'in puan kaybini isteyip, bunu dile getirmek? antep macini kaybetsek ve hamza istifa etse belki de astana macina dogru 11'le cikip kazanacaktik. ibb'yi yensek ne olur? yenilsek, hamza gider belki de gruptan cikariz kasaya da euro girer borc oderiz. nerdeeee?

    bir kisminizin da samimiyetine inanmiyorum. kimseyi de tonbeh altinda birakmak istemiyorum ama o samimi bulmadiklarim anladilar. sen anlamadiysan kardesim masumsun demektir. anlastik umarim.

    senin gorevin sadece bagirmaktan ibaretse git bagir arkadas! biz de yeri zamani gelince betonda tepiniyoruz cok sukur. lakin burasi elestiri yeri. burada sadece taraftar degiliz, yazariz. burada sadece tatli cumleler ariyorsan gözlerin cook yanar.

    en guldugum de bazi yazarlarin yazmama sebepleri bizim gibilermis. allah kurtarsin kardes. kimsenin "hmm bak goruyor musun demek bu adamlari kovsak bu adamlar yazacak hmmm" diye dusunecek hali de yok yasi da.

    "modeyatoy abiley noluy bizi kovmayin, ulu yazaylay sozlukte yazsinlay bizley sussak da oluy.".
App Store'dan indirin Google Play'den alın