• 19
    benim lan bu. yemişim armaaını da taraftarlığını da. önceden ben de hey hoy taraftarız biz, şanlı arma, renkler asil falan diye düşünüyordum. sonra bir gün çalışırken baktım bombok bi top oynuyor takım. maaşıma baktım bi de oynanan oyuna. o gün aydınlanma yaşadım. yerim tarihini de gelmişini de.

    ben elimde üç kuruş parayla maç izleyip, forma alıcam her sene milyonlar kazanan insanlar yok duugusal, yok evlat yok iyi biri diye aldığı paralar gözardı edilip sırtı sıvazlanacak. biz bir gün düzgün çalışmayalım yemediğimiz azar kalıyor mu bakın bakalım. ama tek işi bizim üstüne para verip oynadığımız futbolu oynamak olan oyuncuları mı koruyacağım onları oynatamayan hocayı mı?

    kaldırın kafanızı lan. sen ne kadar paraya çalışıyorsun güzel futbol yok güzel oyun yok umut yok plan prpgram yok. olm bırak onlar kendilerini savunsun. senin etin ne budun be?

    insanın ailesi, vatanı kutsaldır. benim için kuran peygamber kutsaldır. futbol eğlencedir. armaymış, taraftarlıkmış, renkmiş dünyanın en boş işi gerçekçi olursak.

    bırakın o kadar para alan adamlar kendileri kendilerini savunsun. sana bana hizmet etmek, bizi mutlu etmek için var hepsi. bizi mutsuz eden kim varsa defolsun gitsin. metin oktay mezardan kalksa, gs'den para kazanıyor olup 2 maç kötü oynasa onu da ıslıklarım.

    ben para veriyorsam beni mutlu edecek bu işten para kazananlar. gerisi boş. ben eğlenmek için izliyorum. eğlenemiyorsam çadır karışır. antrenman da basarım, tesis çıkışı futbolcu da döverim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın