resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1378
    bundan yıllar yıllar önce istanbulda kulüpte oynuyorum. kulüp dediğim de öyle aman aman bişe değil işte amatör futbol kulübü. hiç unutmuyorum, o zaman o dandik kulübün başkanı gelirdi antrenmana falan ara sıra, böyle siyah janti bi merso vardı altında. üstünde hiç sekmez, sürekli böyle siyah bir takım olurdu. adamı görünce hizaya girerdik. hani korku değil ama saygı duyardık herifin işine verdiği ciddiyete.

    şimdi bu dayıya bakıyorum, bak yeteneksiz olabilirsin, başarısız olabilirsin, ne bileyim bu işten anlamıyor olabilirsin, bu işi birinin ricasıyla, talimatıyla, adını sen koy, yapıyor olabilirsin. ama kardeşim, ben hani ergenlikten saymaya başla, 20 yıldır futbolu gerçek manada takip eden, az buçuk içinde de bulunmuş bir insanım. bir insana başkanlığın bu kadar eğreti durduğunu ne gördüm, ne de duydum. türkiyenin en büyük spor kulübünün başkanının, giyim kuşamı, tavırları, konuşması, böyle olabilir mi ya? bu nasıl bir rezilliktir. hani biz fransız kulübüydük, hani elittik, hani robdöşambr giyip viski yudumluyorduk evde amk? hep diyoruz derin galatasaray diye, yok mu bu amk derinliklerde biri buna "aga sen napıyon , bi kendine gel " diyecek bir allahın kulu?

    yok arkadaş, ben anladım ki olay derin galatsaray liseliler, cart curt değil. olay şudur net olarak. galatasaray üzerinden bütün o derinlerdekiler yiyeceği kadar yedi. artık hiç bir boka karışmıyorlar. biz gidiciyiz zaten daha yememize gerek yok, ne haliniz varsa görün dediler. ortalıkta pisuvara işerken taraftarla futbolcu pazarlığı yapan , seneye de giyerim diye iki numara büyük aldığı kotlarla gezen bir adama kaldı. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın