• 93
    öncesinde berabere bitmesini istediğim fakat sonunda beşiktaş'ın kazandığı maç.

    hakem halis özkahya her iki takım aleyhine de bir çok hatalı karar verdi. hataları karşılaştırırsak beşiktaş lehine biraz daha fazla hata yaptığını söyleyebiliriz.

    oyun anlamında fenerbahçe bence daha üstün oynadı. hücum anlamında özellikle ilk yarıda bence sezonun en iyi hücum performansını gösterdiler. beşiktaş 2-0'dan sonra biraz daha akıllı olsa maçı farka götürebilirdi fakat oyun ilk yarıda 2-1'e gelince tecrübesizliklerinden kaynaklanan bir bocalama evresine girdiler ve ikinci yarıda maç 2-2'ye geldi. mario gomez'in golü maçı beşiktaş'a getirdi. o gol olmasa belki de fenerbahçe maçı alabilirdi.

    maçla alakalı benim kafama takılan ve fenerlilerin dünden beri dile getirdiği lazar markovic'in sakatlandığı pozisyondur. o pozisyonda sanki ersan gülüm hamle yapıyor fakat markovic'e müdahelede bulunmuyor. markovic orada biraz fazla zorluyor ve sakatlanıyor. zaten sakatlığı için de yırtıktan bahsediliyor. pozisyona dair internette dolaşan tek bir görüntü var o da pilot kamera görüntüsü. oradan müdahele var gibi gözüküyor fakat yer kamerasından daha yakın bir görüntüde de ersan markovic'e dokunmamış gibi gözüküyor.

    uzun lafın kısası maç az da olsa bizim için avantajlı bir skorla bitmiştir. son olarak yediler birbirlerini ete para vermediler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın