resim
Blerim Dzemaili
Takım:FC Zürich
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 802
    selçuk'u kendisine on defa tercih ederim. bu kadar abartmayın amk. yekta bile dzemaili'den daha fazla sorumluluk alan, topla buluşan bir performans sergilemişti oynadıkları dönemde. dzemaili'yi, bu yabancı serbestliğinde takımda tutardım ama rotasyon oyuncusu yapardım en fazla. ya arkadaş bir şeyleri abartmayı ne kadar da çok seviyoruz biz.

    bu adam prandelli döneminde takımın bankosuydu. vazgeçilmeziydi lan. o dönem millet neden bu adamın oynadığını sorguluyor, bir sürü dert yanıyordu. şimdi ise badem gözlü olmuş.

    bakın ben size dzemaili'nin oynadığı dönemlerdeki oyuncu profilini tekrar özetleyeyim isterseniz, belki hatırlarsınız.

    etliye sütlüye karışmaz, pas alışverişinde hiçbir zaman iyi opsiyon değildir, savunmada sert de değildir, zaten ralip hücum ederken hayalet gibiydi. lan olum hakikaten hatırlamıyor musunuz bu adamı? top rakipteyken ortalıkta göremiyordunuz bile. omuz omuza gidip top çaldığını da hiç hatırlamıyorum. hatta o kadar ki bu adam yerine yekta oynasın, emre çolak oynasın falan diyorduk lan.

    hiç abartmaya gerek yok. selçuk ve rodrigez bu adamdan daha iyi futbolcudur. hatta bilal kısa bile bu adamdan daha iyi.

    ya allah aşkına buraya gelip dzemaili'nin takımdaki kalan tüm orta saha oyuncularından daha iyi olduğunu iddia ettiğiniz inanamıyorum.

    sözlük hakikaten bitmiş amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın