resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9837
    kendisi tuhaf şekillerde savunulan futbol zekası düşük olan forvet.

    degajlarda ofsaytta duruyor. auttan ofsayt olmuyor iyi tamam ama degajlarda ofsayt oluyor, bunu biliyoruz. ve kendisi muslera degaj kullanırken falan da sürekli ofsaytta duruyor.

    başka bir örnek rakip takım aut atışı kullanırken de ofsaytta kalıyor. rakip aut atışı kullandı ve diyelim orta sahamızdaki selçuk hava topunu kazandı topa ileri doğru kafa vurdu. burak savunmanın arkasından gelip selçuk'un vurduğu topu alıyor. ve ofsayt düdüğü. çünkü kendisi rakip aut atışı kullanırken burak ofsayttan çıkma tenezzülü göstermiyor, dönen topu da almaya kalkışınca ofsayt düdüğü çalıyor. haa ama evet serbest atış kullandığımızda savunmanın bir adım önde olması normal. çünkü bunu bir tek o yapmıyor tüm takım yapıyor. düdükle beraber daha atış kullanılmadan rakip hemen ileri fırladığı anda serbest atışı kullanan takım oyuncuları bir adım önde tutuyor genelde kendini.

    bunun dışında burak'ın ofsayta kalmalarının savunması yoktur. onun futbol zekası düşüktür. koşu yapmaya hazırlandığı anda rakip defansın çizgisine falan bakmadan paldır küldür koşar. luis suarez ya da başka a kalitede bir santraforla kıyaslanamaz. futbol izleyicisine hakarettir bu.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın