• 13407
    sahaya düzgün yayılamayan takım. herkes "takımın en büyük problemi x, ikincisi y" gibi şeyler söylüyor. hepsi doğru, takımın x yapması da büyük problem y yapamaması da büyük problem fakat bence en büyük problem takımın sahaya düzgün yayılamaması. bu nasıl düzelir, ne şekilde antrenmanlarla düzelir bilmiyorum fakat düzelmesi şart. 3-4 kaliteli ve pas yapabilen adam sayesinde bu sorun çok büyükmüş gibi durmuyor fakat avrupa maçlarında dan diye vuruluyor yüzümüze.

    savunma yaparken iyi yayılamıyor takım. baktığınız zaman bütün oyuncular doğru yerdeymiş gibi duruyor fakat rakip kanatlardan da ortadan da çok rahat pozisyon bulabiliyor.

    hücumda da orta saha ve kanat oyuncuları çok durağan olduğu için pek fazla atak yapamıyoruz. burak yılmaz zaten duvar, giden top geri sekiyor. ileride pres yapıyoruz fakat adamlar 2 pasla çok rahat bomboş olan orta sahaya top atabiliyorlar. burada da orta saha oyuncularının doğru yerde durmadıkları sonucu çıkıyor.

    özet olarak: özellikle savunma kısmındaki açıkların, düzensizliğin en büyük sebebi bence takımın sahaya çok kötü yayılması. atletico, bizi 2-0 yendiği maçta sahaya nasıl yayılır dersi verdi. biz bir atletico değiliz, o zaman molde üzerinden gidelim. adamlar deplasmanda fenerbahçe'ye karşı bir takım sahaya nasıl yayılır dersi verdi. eğer çok iyi hücum yapamıyorsan molde gibi sahaya yayılacaksın, defansın müthiş olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın