• 13394
    sanki herkes aynı konuda birleşmiş havası var kadro konusunda. ama yapılan ideal 11lere bakım bambaşka ve bir birinden alakasız 11ler mevcut.

    bence sorgulamamız lazım.

    bu takımın problemleri neler?

    orta sahası kolay geçiliyor.
    hücum devamlılığı sağlanamıyor.
    ön tarafta top kazanma çok az.
    top kaybı çok.

    vs vs... bir iki tane ben yazdım. ama bence bunlar sonuç. sebep değil. buraya yazılabilecek cümlelerin bir çoğu bana göre sonuç.

    15-16 sezonu evde oynadığımız atm maçında 3 farklı plan kurguladık. bana göre 3ü de mantıklı planlardı. ama soru şu. hamza hoca neden o maçta orta sahayı 3'ledi. (tam nu cümleyi yazarken 19 eylül 2015 trabzon deplasmanının 11'i açıklandı. ki bence hata var. entrynin sonunda oraya da değineceğim. zira aynı konu.) bana göre önden bir kişi eksiltmek istedi.

    peki neden?

    çünkü biz 2 orta saha ile oynuyoruz. bir entry de selçuk'un daha fazla kırmızı kart göreceğini bunun sebebinin de melo olduğunu yazmıştı. bence değil. bence öndeki 4lü.

    ben biraz daha ileri gidiyor ve 3lü değil 4lü orta saha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

    bir kere 2li orta saha tamamen yanlış. öndekiler buna ikna olmuyor. o zaman kesilecekler.

    orta saha 4lüsünde bana göre en az 3 tane orta saha ile oynamalı. şu an kim bunlar. selçuk, emre, rodriguez. bana göre tabi bu. farklı orta sahalar da kullanılabilir. bu yapıda jem de iş yapar. 2 sene önceki jem ise. o sizin tatlı keyfinize kalmış.

    bana göre bir tane net kanat olabilir bu takımda. o da bunu tartışmam (herkesi tartışırım ancak bu konuda çok netim) yasin. en öne de kimi koymak isterseniz koyun. çok da umrumda değil.

    bahsedilen 11de bilal rodriguez yasin ve podolski yan yana oynuyor. şu 11 de yasin ve podolski direkt kendini burak 'ın hattına atacaktır. hop yine 2li orta saha. hele hele bu sefer selçuk yerine orta sahanın ilerisinde daha çok oynayan biri.

    i
App Store'dan indirin Google Play'den alın