resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:59
Uyruk:Almanya
  • 684
    kendisinin teknik direktor oldugu donem tribundeydim. bizi tek forvetli sisteme gecirmeye calisan ilk teknik direktorlerdendi. ligde inisli cikisli grafik cizsek de kendisi uefa kupasinda (o donemki adiyla) iyi isler yapmisti.

    aykut o acemi hatayi yapmasa sampiyonlar ligine katilabilirdik belki ama uefa'da o donem olympiakos, benfica, ve hertha berlin gibi nispeten guclu takimlarin oldugu grupta 3 galibiyet 1 yenilgi almistik. yenilgi ise ayri komik, tum mac defans yapan metalist kharkiv (donemin flas takimi, besiktas'a attigi dort golle ertugrul saglam'in istifasina yol acmislardi) kaleci de sanctis'in ayagi kaymasi sonucu gol atip 1-0 yeniyor, eger o macta berabere kalsak gruptan lider cikiyorduk. ayrica 4-3'luk bordeaux galibiyeti ile gelen turun da %60'i bu adamindi. biraz sert alman disiplini ozelligi olsaydi oyuncularimiz ligin ikinci devresine iyi asilirlardi. birde o gun kovulmasa kendisinin bordeaux'u da, hamburg'u da eleyeceginden emindim.

    iyi adamdi skibbe. ben sahsen severdim. ama kendisinden bizden kovulduktan sonra daha basarili, daha kariyerli bir teknik adam olmasini beklerdim. cunku galatasaray'a modern futbolu en iyi oynatanlardandi. ama iste bunu her maca yayamamistik. kendisine de eskisehir de basarilar diler, gecen sezon bitime 7 hafta hala "artik sene sonu bagdat caddesinde sampiyonluk turuna cikariz" kafasinda olan fenerbahce ve taraftarlarina puan kaybettirerek sampiyonlugumzda bulundugu katkilar icin tesekkur ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın