• 13366
    podolski'nin tek forvet olarak oynaması gerektiği takım. poldi'nin arkasında ise yasin-sneijder-emre çolak üçlüsü oynatılmalı. yasin-sneijder ikilisinin etkisini geçen seneden hatırlıyoruz zaten. sneijder'le poldi de iyi anlaşıyor, iyi pas yapıyorlar. sneijder emre'yi de saha içinde yönlendirebiliyor. mevcut kadrodan çıkacak en iyi forvet hattı bence budur. sneijder'in lider pozisyonunda olduğu bu forvet organizasyonu bence çok iyi iş yapar.

    burak ve umut'tan nasıl kurtuluruz bilmiyorum ama bu arkadaşların artık galatasay'da işi yok diye düşünüyorum. forvet rotasyonu artık sinan gümüş'le, olcan adın'la yapılmalı.

    orta sahada ise grosskreutz aktif olana kadar selçuk-chedjou ikilisi denenmeli. jose rodriguez ve bilal kısa da rotasyonda ve yedekte takıma katkı verebilir. jem karacan'ın olayını hala çözebilmiş değilim.

    denayer'i düşünmeden sabri evladımızın yerine, sağ beke koymalıyız. defansta eksiklik olduğunda, denayer oynayamayacak durumdayken sabri oynar artık sağ bekte ama öncelik denayer olmalı.

    sol bek kesinlikle carole olmalı. stoperde ise hakan-semih ikilisi oynamalı. yerine göre orta sahada jose rodriguez'i oynatıp chedjou'yu stopere de koyabiliriz.

    muslera, carole-hakan-semih-denayer, selçuk-chedjou, yasin-sneijder-emre, podolski on biri şu şartlar altında sahaya sürülebilecek en doğru kadrodur bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın